Başkan Zorluoğlu’nun Vakfıkebir ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Gün, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, TİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Mazlum ve ilgili daire başkanları da hazır bulundu. 
 
VAKFIKEBİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ 


Başkan Zorluoğlu, ilk olarak Vakfıkebir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Muhammet Balta ile birlikte ilçede yapılması planlanan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu. Başkan Balta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, verdiği destek nedeniyle Başkan Zorluoğlu’na teşekkür etti.
 
ZORLUOĞLU ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI  


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu daha sonra Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ile birlikte ilçede yapılması düşünülen proje alanlarını inceledi. Hürriyet Mahallesi’ndeki mezarlık alanını inceleyen Başkan Zorluoğlu, Hacıköy Mahallesi’ndeki eski okul bölgesinde yapılması düşünülen gasilhane ile sahil dolgu alanında hayata geçirilecek olan araç muayene istasyonu ve pazar yeri alanını da yerinde gördü. Başkan Balta, proje çalışmaları ile ilgili Başkan Zorluoğlu’na detaylı bilgi verdi.   
 
KEBİR SÜT FABRİKASI’NI GEZDİ 


Başkan Zorluoğlu ayrıca Kebir Süt Fabrikası’nı da ziyaret ederek Karadeniz Kardeşler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Karadeniz, Genel Müdür Yılmaz Karadeniz ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ali Karadeniz ile görüştü. Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Zorluoğlu, Trabzon ekonomisine katkıları ve sağladıkları istihdam nedeniyle fabrika yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilisim