Ziyaretteki amaçlarının son siyasi gelişmeler ve ilçedeki diğer gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak olduğunu ifade eden Başkan Demirci, özellikle 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin halk oylamasıyla ilgili görüşme yaptıklarını söyledi. Başkan Demirci, açıklamasında şunları söyledi. 

“Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı sayın Kazım Zıp ve yönetim kurulu üyeleriyle yararlı bir görüşme yaptık. Bu süreçte referandum çalışmalarının ilçemizde usul içerisinde geçmesi için karşılıklı görüş alıverişinde bulunduk. Takibi her iki siyasi partide kendi referandum halk oylaması çalışmasını kendisi yapacak. Ama zaman zaman gerek bu konuda gerekse diğer konularda görüş alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Görüşmemiz bu mihver üzerinde oldu. MHP İlçe Başkanı ve yöneticilerinin bizlere gösterdikleri misafirperverlik ve ilgi için teşekkür ediyorum.”dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kazım Zıp ise, ilçedeki diğer gelişmelerin ve sorunlarında takipçisi olduklarını ifade ederek, “MHP genel merkezi tarafından referandum çalışmalarıyla ilgili henüz bir planlama bize ulaşmadı. Birkaç gün içinde yapılacak çalışmalar netleşecektir” diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim