“16 Nisan’da halkımız tamamen kendi geleceğini ilgilendiren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni oyladı. Akçaabat Halkımız da her seçimde olduğu gibi referandumda da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğini yine göstererek rekor 'EVET’ oyu ile tamamen kendi geleceklerine destek olmuştur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ülkemizde sürekli istikrar olacak asla koalisyon olmayacaktır. Yapılacak seçimlerde mutlak hükümet çıkacaktır” dedi.

Akçaabat’a yapılacak yatırımlarla ilgili vatandaşlara bilgi veren Günnar, “Yıldızlı’da yapılan tünel ile Yonca Kavşak sayesinde Yıldızlı’nın trafik sorunu çözülmüştür. Söğütlü ve Haçkalı Baba Hastane kavşağının ihalesi yapıldı. En kısa zamanda o kavşaklarda da çalışmalar başlayacak ve o bölgelerin de trafik sorunu çözülecektir. Akçaabat’a yapılacak olan üniversitemiz ile ilgili Sayın Bakanımızla birlikte bir an önce kurulması için çalışmalar yapmaktayız. 2. Devlet Üniversitesinin  Akçaabat’ta eğitime başlaması için ilgili yerlerde ki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üniversitenin eğitime başlaması ile birlikte Akçaabat ve Trabzon kazanacaktır. Akçaabat'ın hemen yanına yapılması planlanan Şehir Hastanesiyle ilgili de Sağlık Bakanlığında hazırlanan gerekli kanun değişikliklerini takip ediyoruz. Akçaabat’ımızda yine turizmle alakalı önemli çalışmalar da yapılmakta olup Akçaabat için yapılacak her çalışmayı milletvekillerimiz ve bakanımız ile birlikte takip ediyoruz” diye konuştu.

Milletvekili Günnar, geçtiğimiz günlerde yangın çıkan AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek, ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Altıntepe ile parti sekreteri Yılmaz Topal’dan yangınla alakalı bilgi alarak, yangın sonucu meydana gelen zararın en kısa sürede giderilmesi için parti olarak gerekenlerin yapılacağını söyledi.
 

Editör: TE Bilisim