Hastalar bu durumdan şikâyetçi. KTÜ Tıp Fakültesinde yatan Hastalar temizlikten memnun olmadıklarını, hastanenin insan sağlığını tehdit ettiğini dile getirdiler. KTÜ Tıp Fakültesin de yatan Hastalar temizliğe dikkat edilmediğini ve hastaneye daha çok temizlik personeli gerektiğini dile getirdiler. Tıp Fakültesinde bulunan hastalar şikayetlerini şu şekilde dile getirdiler;  “Hastane yeterince temiz değil. İyileşmek için geldik ama iyileşemiyoruz.  Doğunun en büyük hastanesinin bu durumda olması çok kötü. 

Birçok insan buraya güvenip geliyor. Ama hijyenik bir ortam bulamıyor. Temizlik çok büyük bir sorun ve bir an önce çözülmesi gerekiyor. Bina çok yaşlı onarıma değil yeni binaya ihtiyacı var her tarafı dökülüyor. Gün içinde temizlik çok az yapılıyor. 

Daha fazla temizlik personeli alınabilir. Daha çok dikkat edilmesi gerekiyor. Hastane bünyesinde çok fazla hasta barındırıyor. Bundan dolayı temizliğe daha çok özen gösterilmeli. Personel eksikliği ve Yaşlı bir bina olmasından kaynaklanan bu sorun bir an önce çözülmeli.”
 
Editör: TE Bilisim