Minik Dostları İçin Mama Bıraktılar

Trabzon İHH İnsani Yardım Derneği'nin gençlik teşkilatı Trabzon Genç İHH, her hafta sonu kısıtlama günlerinde sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor. Bu hafta sonu Ortahisar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile sokakları dolaşan gençler mama dağıtımı gerçekleştirdi.

Mahalle Mahalle Dolaştılar

Ortahisar'ın birçok mahallesini ziyaret ederek, hem sokak hayvanlarını sevdiler hem beslediler. Çamlık, Boztepe ve Beşirli mahallelerinde mama dağıtan gençler yaklaşık 300 kedi ve 100 köpeğe mama desteği sağladı.

 “Destekleri İçin Ortahisar Belediyesine Teşekkür Ederiz.”

Trabzon Genç İHH Hanım Birimi Sorumlusu Yasemin Lemahmutoğlu yaptığı açıklamada şöyle dedi; "Kısıtlama günlerinde sokak hayvanlarını unutmayarak onlara sahip çıkmaya devam ediyoruz. Her hafta sonu düzenlediğimiz bu etkinlikle kedi ve köpeklerimizi gençlerle hem seviyor hem de beslemiş oluyoruz. Soğukların başladığı bugünlerde minik dostlarımıza sahip çıkmak çok önemli. Bize desteklerini esirgemeyen ve gençlerimizi yönlendiren Ortahisar Belediyesi Veteriner Hekimi Ahmet Köz'e teşekkür ederiz."

Trabzon Genç İHH İl Başkanı Yusuf Nusret Göksal yaptığı açıklamada; "İlk Adım Oluşum'un sponsor olarak her hafta vermiş olduğu kedi ve köpek mamalarını dışarda ki minik dostlarımıza dağıtıyoruz. Bu hafta dağıtımlarımızı Ortahisar Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleştirdik. Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç'e, Veteriner İşleri Müdürümüz Sayın Lütfi Aydın'a ve Veteriner Hekim Ahmet Köz'e destekleri için teşekkür ederiz." dedi.

Editör: TE Bilisim