Bu kapsamda düzenlenen Arsin İlçe Muhtarları ile Pandemi Değerlendirme Toplantısı Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ve ilçe mahalle muhtarlarının katılımı ile gerçekleşti. Ustaoğlu, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda dünyayı ve ülkemizi tehdit eden koronavirüs salgını ile ilgili mücadeleye dikkat çekti. Çalışmaların ele alındığı toplantıda Vali Ustaoğlu, tedbirlerden taviz vermeden birlikte başaracaklarına vurgu yaptı. 

HEDEF MAVİ KATEGORİ

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ise “Valimiz İsmail Ustaoğlu'nun başkanlığında ilçemize bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek Covid-19 salgın sürecinde uygulanacak tedbirlerle ilgili değerlendirmelerde bulunduk.” İfadelerini kullandı ve mavi kategoriye dikkat çekti. Vali Ustaoğlu ve Başkan Gürsoy, daha sonra ilçede bir dizi incelemelerde bulundu. Ustaoğlu, ilçede hayırsever iş insanı Osman Eroğlu tarafından yaptırılan ve ibadete açılan Hacı Hasan Eroğlu Camisi’ni ziyaret ederek caminin yapımında büyük emeği olan hayırsever iş insanı Eroğlu’na teşekkür etti.

YOMRA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ustaoğlu, ardından Yomra İlçesinde muhtarlarla buluştu; sonrasından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun destekleriyle yapılacak olan Yomra yeni hükümet konağı inşaat alanında incelemelerde bulunarak Kaymakam Eyüp Özdemir’den bilgi aldı.

Sonay ÇALUK
 

Editör: TE Bilisim