Milletvekili Köseoğlu, 24 Haziran seçimlerinin startını AK Parti Maçka İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katılarak buradan verdi. Daha sonra Beşikdüzü, Araklı ve Çarşıbaşı İlçe Danışma Meclisi Toplantılarına da katılan Köseoğlu, “Daha güçlü bir Trabzon, daha güçlü bir Türkiye ülküsü ile yola çıktığımız 24 Haziranda yapılacak Yüzyılın seçiminin başlangıcını Maçka Danışma Meclisi Toplantısında, kıymetli teşkilat mensuplarımızın katılımıyla verdik. 24 Haziran seçimleri Türkiye’nin geleceğinin şekilleneceği referandum ile milleti egemen kılma iradesinin hayat bulacağı 100 yılın en önemli seçimidir. Bunun bilincindeyiz. Daha çok çalışacağız.” şeklinde konuştu.
 
Projeler Yolunda
 
Trabzon’a söz verdikleri projelerde önemli adımlar atıldığını kaydeden Köseoğlu, “Trabzon’a söz verdiğimiz İkinci Devlet Üniversitesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milli Eğitim Komisyonundan geçti genel kurul gündemine alınarak oylanacak. Kısa süre içinde bu gerçekleşecek. Akyazı dolgu sahasında projelendirilen Şehir Hastanesi Yüksek Planlama Kurulunda imzalanmış ve ihale süreci başlamıştır. İnşallah 2020 yılında hizmete girecek. Trabzon’un neredeyse yüz yıllık hayali olan Erzincan- Trabzon Demiryolu ile ilgili ilk kez ciddi bir adım atılmış bu da AK Parti iktidarı sayesinde olmuştur. Erzincan- Trabzon Demiryolu Etüt ve Uygulama Projesinin ihalesi 16 Mayıs 2018 tarihinde yapılacaktır. Trabzon’umuza, bölgemize ve Türkiye’mize hayırlı olsun. Arsin’de yapımı planlanan TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi yani Yatırım Adası’yla ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah onun yapımına da bu yıl içinde başlanacaktır. Uzungöl benzeri yeni turizm merkezleri noktasında çalışmalar devam ediyor. Bazı turizm merkezleriyle ilgili ihaleler yapıldı, bazılarıyla ilgili çalışmalar da devam ediyor. İnşallah Trabzon Havalimanı yeni pisti ve Güney Çevre Yolu’yla ilgili de kısa zamanda önemli adımlar atılacaktır.” biçiminde konuştu.
 
Köseoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “AK Parti 81 milyon insanın umudu ve istikbalidir. Önümüzdeki süreçte Cumhuriyet tarihinin en önemli siyasi reformuna kapı aralayacak seçimi yaşayacağız. Onun için, sadece 81 milyon vatandaşımız için değil, bütün ümmet için, Balkanlardan Kafkaslara, Orta Doğu’dan Afrika’ya bütün bir coğrafya için bu seçimlerde başarılı olmalıyız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu uğurda vermiş olduğu mücadeleyi sürdürmesi için daha çok çalışıp her zaman yanında olmalıyız.”

Editör: TE Bilisim