Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Teyyaredüzü Mahallesi’nde yeni imar yolu açma çalışması yürütülüyor. Bu çalışma ile birlikte Boztekke Caddesi ve 148 Nolu Sokak birbirine bağlanmış olacak. Yol açma çalışmasının tamamlanmasının ardından yolun altyapısı, zemin düzenlemesi ve ardından betonlama çalışması yapılarak yol vatandaşların kullanımına açılacak.

Teyyaredüzü Mahallesi’nde birçok farklı bölgede belediye çalışmaları devam ederken, bir diğer çalışma da Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yolunda yapılıyor. Hastane yolunun bazı bölümlerinin bozuk olmasından dolayı mevcut parke taşlarının bir bölümünde tamirat çalışmaları yapıldı.

Yol Düzenleme Çalışmaları Yapılıyor

Nizamiye Mahallesi Anafor Sokak üzerinde de ekipler tarafından yol düzenleme çalışması yapıldı. Bu çalışma ile sokağın mevcut üst yapısının bozuk olan bölümlerinde tamiratlar yapılırken, sokak üzerinde bazı bölümlerde de kot yükseltme çalışması gerçekleştirildi. Bu şekilde tehlike arz eden binalar yıkılarak meydana gelebilecek olası olumsuzlukların önüne geçiliyor. Bu kapsamda müdürlük ekipleri tarafından Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan metruk bir binanın da yıkımı yapıldı ve bölge sakinleri için olası bir tehlike durumu ortadan kalkmış oldu.
 
Editör: TE Bilisim