İz Bırakan Hizmetler

TSGİAD Başkanı Adem Kahraman, ziyarette yaptığı konuşmada, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aktararak, “TSGİAD geçmişten bugüne kadar tüm kamu ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde olmaya özen göstermiştir” diyerek, “Siz değerli Müdürümüzün Trabzon’a güzel ve iz bırakan hizmetler yapacağınızı temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Huzurlu Bir Şehiriz

Başkan Kahraman Trabzon’un huzurlu bir kent olduğuna vurgu yaparak, “Trabzon bölgenin merkezi konumunda olduğundan birçok bölgeden vatandaşlar var. Trabzon tüm bu insanların hep birlikte yaşadığı güzel bir şehir. Çok şükür Trabzon’umuzda çok büyük çapta huzursuzluklar yok. O açıdan inşallah sizlerin döneminde de bu kadim şehir aynı zamanda huzurlu şehir olarak da anılmaya devam eder” diye konuştu.

Sorumluluğumuz Büyük

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, “Şehrin güvenliği, o ilin turizm ve sanayisinin gelişmesinde birinci önceliği ve şartı olduğunun farkındayım. Eğer bir il güvenli ise, o ilde ticarette, alışverişte güvenli olarak yapılabilir. Oraya turist gelebilir. Görevimizin bilinci içerisindeniz. Emniyet teşkilatı olarak Trabzon’un huzur ve güven içerisinde olması için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. Vatandaşın huzur ve güveni için çalışıyoruz. Vatandaşında bizlere gereken desteğini istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim