“Duyulan bu güven bizleri de sevindiriyor. Göreve başladığımız günden bu yana biz de tüm bilgi birikimimizi, dalında uzman kadromuz ve son teknolojik cihazlarımızla bölgemizde yaşayan hemşerilerimize sağlıklı bir yaşam sunmak için kullanıyoruz. Tüm enerjimizle çalışıyor, doktorlarımızla birlikte ilklere imza atmaya devam ediyoruz” dedi.

SAĞLIĞINA 7M HASTANESİNDE KAVUŞTU

Özel Trabzon 7M Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tosun, arka arkaya gerçekleştirilen başarılı tedavi uygulamalarının hastaneye olan güveni her geçen gün artırdığını, bunun da kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Başhekim Prof. Dr. Mehmet Tosun, sözlerine şöyle devam etti; Bölgede rekortmen doktor diye bilinen Genel Cerrah Opr. Dr. Ayhan Çağılcı; başta hemoroid (basur) olmak üzere birçok cerrahi operasyonları başarıyla sonuçlandırıyor. Trabzonlu 81 yaşında bir hastamız uzun yıllar çektiği böbrek rahatsızlığından dolayı hastane hastane, doktor doktor çare aradı. En sonunda Özel Trabzon 7M Hastanesinde Dr. Ayhan Çağılcı’nın yaptığı ameliyat ile sağlığına kavuştu.

ETMOİD SİNÜSÜNE KAÇAN DİŞ İMPLANTINI ÇIKARTTI

Rinoplasti yani burnu yeniden şekillendirme; yapılandırma ameliyatlarının yanı sıra geçtiğimiz günlerde bir hastanın etmoid sinüsüne kaçan diş implantının çıkarmasıyla Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Fevzi Binboğa; kendinden bir kez daha söz ettirdi. Ayrıca Dr. Binboğa, shaver cihazıyla burun eti cerrahisi, radyo frekans ve alerjik rinit tedavisi, thermal welding yöntemiyle bademcik ameliyatı ve daha birçok başarılı ameliyatlara imza atıyor.

VİDASIZ DAR KANAL AMELİYATI

Hastanenin doktorlarından Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Turan Dağlı; gerçekleştirdiği Minimal İnvaziv Cerrahi ( Vidasız Dar Kanal Ameliyatları), Mikrodiskektomi ve Endoskopik Diskektomi ile hastalarımızın yüzde 90’nının vücuduna platin takmamış, hasta da ömür boyu vida taşımamış oluyor. Bu sayede hastalar normal hayatlarına çok kısa sürede dönüyor.

Editör: TE Bilisim