Trabzon’un Çaykara İlçesi Taşkıran beldesinden çıkan Dünyanın Ph’ı en yüksek sularından Bulak su ile ilgili yoğun talep başladı. Türkiye’de şehir hastaneleri ve birçok hastanenin kullandığı su ile ilgili üretim artırıldı.

Uzmanların kanser tedavisi gören hastalara şifa olan Bulak su ile ilgili yaptıkları açıklamalarda kaserli hastalara hem lezzet anlamında hemde sağlık anlamında tedavi süreçlerini kolaylaştırma anlamında tercih olarak öneriliyor.

Yüksek değerlere sahip doğal kaynak suyu işleten Bulak Şirketler Grubu Karadeniz’in oksijen deposundan çıkan suyu en son teknolojik imkanlarla çıkarıp en sağlıklı ve hesaplı şekilde tüketiciye sunuyor.

‘2018 Berkeley Springs İnternational Water’un kriterlerine göre dünyanın en iyi kaynak suyu kabul edilen ‘Mt Elliot Springs’in ph değeri 8.0. Bulak su ise 8.41 değeri ile dünyanın en iyisi kabul edilen markayı geride bıraktı.’

Kanser tedavisinde yardımcı yöntem olduğu da tesbit edilen yüzde 100 doğal kaynak suya, Trabzon’un 2.200 metre yükseklikteki kayalıklarında erişildi. El değmemiş şekilde ambalajlanan bu şifalı su “Bulak Su” markası ile Türkiye’nin her yerinde aldı.

Bulak Su, sahip olduğu pH değerinin gücüyle şehit hastaneleri, devlet ve özel hastaneler ile dünya pazarına da açıldı. 
 
Editör: TE Bilisim