Trabzon’un Araklı İlçe Belediye Başkanı Recep Çebi, belediyenin hizmet binasında Araklı’daki kadınlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Çebi, özellikle ev hanımlarının sorunlarını dinledi. Başkan Çebi, “Daima çözüm üretmek amacıyla belediyemizin kapısı tüm kardeşlerime açıktır. Bu bina, bu koltuk onların benim değil. Kendi evlerine geldiler, her zaman da gelebilirler. Araklı belediyesi olarak önceliğimiz insan” dedi.

Hiç Şüpheleri Olmasın

Sözlerine şöyle devam eden Başkan Çebi, “Hanım kardeşlerimizle hasbıhal ettik. Sorunlarına çözüm sağladık. Toplumun her alanında yeri olan hanım kardeşlerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun biz Araklı belediyesi olarak not aldığımız sorunların çözümü için yarından itibaren çalışmalarımızı başlatacağız. Ziyaretimize gelen hiçbir kardeşimin bundan asla şüphesi olmasın, yanlarındayım” diye konuştu.

Araklı Halkının Katkısı

Belediyenin çalışmalarıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Başkan Çebi, “Belediye olarak vatandaşlarımızla bir araya gelmemizin yanı sıra projelerimizi de hayata geçirmeye devam ediyoruz. Kalkınmaya devam eden bir Araklı’yı görmek bizleri olduğu kadar vatandaşlarımızı da memnun ediyor. Araklı buralara sadece bizim çabamızla değil, Araklıların çabalarıyla çalışa çalışa gelmiştir. Durmayacağız, çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Birol SANCAK 
 

Editör: TE Bilisim