Yapımına 2018 yılının Mayıs ayında başlanan yeni Of Devlet Hastanesinin inşaatının tamamlanmasında sona doğru gelindi. Ekiplerin titizlikle çalıştığı hastanede eksiklikler tamamlanıyor. 

Yeni hastane ile ilgili bilgi veren Dr. Uysal, Bölgenin sayılı hastanelerinden olacak olan 150 yataklı 6 katlı of Devlet Hastanesinin yapımında son viraja gelindi. İnanıyorum ki yeni 150 yataklı olacak olan hastanemiz de bölge hastanesi olarak hizmet vereceğiz son teknolojiyle hizmet vereceğimiz hastanemiz de yok yok. 

Doktor kadromuzu takviye ediyoruz. 4 ameliyat haneli 16 yataklı yoğun bakım, 20 makineli diyaliz merkezi, 6 adet diş ünitesi, yanında palyatif servisi yanık odası, fizyoterapi salonu ve daha sayamadığım yeniliklerle Of’lu ve yakın çevre ilçelerin hatta Rize iline hizmet vereceğiz. Buradan hastanemize emeği geçen herkese başta sayın cumhurbaşkanımıza bakanlarımıza özellikle Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na çok teşekkür ediyorum. Sağlığa verilen desteğin bir gün sağlıksız olunca hatırlamak değil her an hatırlamak gerekir bunu da yaptıklarına inanıyorum. Of’un en değerli yerinde hizmet verecek olan Of Devlet Hastanemiz en son teknolojiyle yakında Of’lularla buluşacak.” Dedi.  Uysal,  Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta’nın verdiği desteğe de teşekkür etti. 

Adnan RAMOĞLU
 

Editör: TE Bilisim