Okul Müdürleri toplantısında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü H. Burak Fettahoğlu, “17 Aralık 2021 de ilimizde İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladık. Büyük bir camia. Büyük bir sorumluluk aldık” dedi.  Trabzon Merkez Fen Lisesi’nde Ortahisar İlçesinde görev yapan okul müdürleri ile bir danışma toplantısı gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, “Kıymetli arkadaşlar 17 Aralık 2021 de ilimizde İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladık. Büyük bir camia. büyük bir sorumluluk aldık, sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Birçok arkadaşımla daha önce beraber çalıştık. 2014-2017 yılları arasında Trabzon İl Milli Eğitim’ de şube müdürü olarak görev yaptım. Ardından 2017-2021 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı destek hizmetlerinde daire başkanı olarak görev yaptım. Tabi o süreçte de çoğunuzla iletişimi hiç koparmadık. Şimdi tekrardan yeniden bu arkadaşlarla inşallah Trabzon eğitiminin daha üst noktalara gelebilmesi için hep birlikte kararlılık ve azim içerisinde büyük bir gayretle çalışacağız.” dedi.

İŞLERİ HEP KOLAYLAŞTIRACAĞIZ

Trabzon eğitimine dair bir sözü, fikri,projesi olan kim olursa olsun bizim gönlümüzün de makamımızın da kapısı sonuna kadar açıktır diyen Müdür Fettahoğlu, “Trabzon’da çalıştığım dönemde de böyleydi, ayrıldık yine öyleydi.Bizde değişen bir şey olmadı. Beraber aynı yerde birlik beraberlik içinde çalışacağız. Bu anlamda Ortahisar ilçemiz içerisinde gerek personel sayısı itibariyle gerek okul sayısı itibariyle son derece ilimiz için önem arz eden bir ilçesidir. Yoğunlukla o yüzden buralarda oluyoruz. Kıymetli arkadaşlar bu dönem işleri hep kolaylaştıracağız, kolaylaşması içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız.Göreve başladıktan sonra hep sahada olmaya çalıştık. Hafta sonları destekleme ve yetiştirme kurslarına ziyarette bulunduk. İdarecilerimize de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir tanışma ve istişare toplantısına geldiğiniz içinhepinize teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

KARAKAŞ, “SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Trabzon’ da 206 okul,  63 bin 921 öğrenci ve  4 bin 745 öğretmen ile büyük bir camia olduklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, “Bu anlamda biz aldığımız görevin, sorumluluğun farkındayız. Amacımız geçmişte olduğu gibi şimdi de başarı çıtamızı daha üst seviyelere çıkarmaktır. Her biri özveriyle çalışan alanında donanımlı siz idarecilerimizin bilgi ve becerileriyle öğrencilerimizi en üst seviyeye taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

Müdür Karakaş, görevine yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu’na başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim