Güneyce köyünün Kurtuluş Mahallesinde ikamet eden anne ve babası evlerinin önünde Türk Bayrağı dikilmesi için yetkililerden ve AKP yöneticilerinden istekte bulunduğunu söyleyerekbugüne kadar söz vermelerine rağmen hiçbir isteğinin yerine getirilmediğini söyledi.

15 Temmuz Şehiti Sultan Selim Karakoç'un babası İlyas Karakoç verilen sözlerin yerine getirilmemesinden rahatsızlık duyduğubu söyleyerek'benim 42 yaşındaki oğlum 15 Temmuzda Ankarada şehit düştü. Cenazemiz Ankara Karşıyakadaki 2.Kapı 15 Temmuz Şehitliğinde.

Oğlumun 3 çocuğu yetim kaldı. O zamanlar Güneycedeki evime gelenler bir ihtiyacım olup olmadığını sordu.Sağolsunlar bir ihtiyacım yok dedim ama annesi yani eşim Bayrağımızı çok seviyor.Hanımımın ve benim tek isteğim evimizin önünde Türk Bayrağının dalgalanacağı bir direk yapılmasını istedim.Bütün yetkililer söz verdi.Önceki Kaymakamımız söz verdi.

AKP Milletvekili Hasan Karal söz verdi.İkizdere AKP İlçe Başkanı Ahmet Aksu her zaman yapılacağını söyledi.Rizeden gelip fotoğraflar çektiler ama benim oğlum 2 yıl oldu şehit olalı.Haşen bu isteğimi yerine getirmedidler.Bir Bayrak direği dikmek çokmu zor.Ayrıca evimin üzerindeki yamaçtan evim su alıyor.

Su ahırdan çıkıyor.Evin heyelana gitmemesi için buraya bir duvar yapılarak ,kanal açılarak suyun zararının önlenmesini istedim ama halen cevap yok.Ben oğlumu toprağa verdim ama bir Bayrak direği bana çok görüldü. 'dedi.
 

Editör: TE Bilisim