Taksi duraklarının yenilenmesi ve modernizasyonu ile dolmuş minibüslere yaptığı çalışmaları anlatan Usta, “Taksi duraklarımız ile alakalı çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sürdürüyoruz. 5 tane taksi durağımızı yenilemiştik. Şu anda 5 durağımızı daha yeniledik. Yeni duraklarımızı da yapıyoruz.  

İnşallah bundan sonra tekrar planlamayı yapıp diğer durakları da yaptırıp taksici esnafımızın rahat bir şekilde çalışmalarına yardımcı olmaya çalışacağız. Durakların yenilenmesinde her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na teşekkür ediyorum. Şoför esnafımız üzerinde çok büyük emek ve destekleri var. Allah razı olsun” dedi.

SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Dolmuş hatlarının Meydan’daki sorunlarını da büyük ölçüde çözdüğünü dile getiren Usta, “Meydan Bölgemizde dolmuş esnafımızla alakalı sorunlar vardı. Onların sorunlarını da Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte istişare ederek çözdük. Doğu Hatlarına çalışan duraklarımız artık Gazipaşa Caddesini kullanmıyor, Sağıroğlu Otel’in oradan Çömlekçi istikametine gidiyor. Burada da hem trafik tıkanıklığı olmuyor hem de bir aracımız günde 150 TL civarında yakıt tasarrufu etmiş oluyor. Hem de zaman anlamından büyük kaybın önüne geçmiş olduk.  Şu an da esnafımız sorunlarını yavaş yavaş çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Budan sonra da yine elimizden gelen her şeyi yapmak için aynı şekilde aynı enerjiyle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YOLCU MAĞDUR OLMUYOR

Batı hatlarından gelen dolmuşların da Meydan’a geldiğine vurgu yapan Usta, sözlerini şöyle sürdürdü: “Batı hatlarına çalışan ve Maraş Caddesi düzenlemesi ile Postane önünden hareket eden 6 durağımıza da Meydan Köprü altında yer yaptık. Aydınlıkevler, Yeşiltepe ve Beşirli durakları Tanjant’tan gelip devam ederken diğer 3 durağımız da Gazipaşa güzergahını kullanacak. Yolcularımızın mağduriyetini de önledik, esnafımızın taleplerine de olanak sağladık.  Esnafımız için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.”
 

Editör: TE Bilisim