‘Ortahisar Tarım ilçe müdürlüğümüz, Ortahisar Belediye Başkanlığımız ile birlikte oluşturulan Sebze yetiştiriciliğinin desteklenmesi projesi kapsamında, muhtarlarımızında katıldığı etkinlikte 300 çiftçimize sebze ve fidan dağıtımı gerçekleştirdik. 

Ortahisar ilçemizde, sebze üretimi artırmada, çiftçimize imkanlarımız nisbetinde desteklerimiz devam edecektir. Çiftçimize yönelik tüm projelerde, Ortahisar Ziraat odası olarak hep olacağız. 


Ortahisar ilçemizin seracılık alanında geçmiş yıllara göre artışını gözlüyoruz. Bu alandaki artış, hem çiftçimize hem de, Tarım alanında Ortahisarın gelişmişliğine büyük bir ivme kazandırıyor. Hedefimiz modern tarım alanında seracılığı geliştirmek ve seraların sayılarını artırmak olacaktır. Bu alanda tüm çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz. Biz Ortahisar olarak, İl tarım, ilçe tarım müdürümüz ve Ortahisar Belediyemiz ile birlikte el ele vererek, tarımı kalkındırmaya devam edeceğiz. 

Bu çalışmalarda birlik ve beraberliğimiz tarım alanında bizlere  güç ve kuvvet veriyor. İleride imkanlarımız el verdiğinde,daha büyük organizasyonlar yaparak Ortahisar ve ülkemiz için tarım alanında üretmeye devam, çiftçimize desteğe devam. Destek bizden gayret ve çaba çiftçimizden.’

Editör: TE Bilisim