Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz

Ortahisar Ziraat Odası başkanı Mustafa Bekar yaptığı açıklamada: “Özellikle Trabzon’umuzun merkez belediyesi Ortahisar belediye başkanımızı ağırlamak büyük bir gurur ve şeref duyuyoruz. Belediye başkanımızın bizi ziyareti çok büyük bir anlam ifade ediyor. Onu çok önemli tutuyoruz. Ve ilk defa kurulan Ziraat Odamızı ilk defa ziyaret eden belediye başkanımız olması nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum. Trabzon’da muhtarlarımız çiftçilerimizle beraber bu çalışmayı sürdüreceğiz. Sisizn desteklerinize çok ihtiyacımız olacak. Trabzon’u hep birlikte ayağa kaldıracağız” dedi.

Trabzon Önemli Noktada

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, tarım noktasında ciddi teşvik edici olunması gerektiğine vurgu yaparak;  “Ortahisar belediyesi büyükşehir yapılanmasından sonra merkezde ki en büyük ve tek belediyemiz. 320 bin nüfusa ulaştık. Biz il içinden göç aldık. Büyük bir ilçeyiz. Gecikmişte olsa bir an önce ziraat odamızın kurulmasını istiyorduk ve kuruldu.

 Mustafa Bekar beyin sizlerle beraber bu zirai kesimde inşallah başarılı çalışmalar yapacağına yürekten inanıyoruz. Biz belediye olarak bu konuda yapacağınız çalışmalarda sonuna kadar arkanızdayız.  

Üstümüze ne düşüyorsa yapmaya hazırız yapmaya da devam edeceğiz. Mahallelerimize, çiftçilerimize uzanmaya çalıştık. Bazı mahallelerimiz de yapılan üretimleri inceledik. Biz il olarak ta yeterli noktada orta ve büyük ölçekli bir sanayiye sahip olamadığımız için tarım noktasında ciddi teşvik edici olmamız lazım. Zirai ve ekonomik değeri olan ürünleri Trabzon’umuza teşvik etmemiz lazım. Bunlardan dolayı da bir ekonomik değer üretmemiz lazım. Trabzon ihracatta önemli bir noktada ” dedi.
 
SONAY ÇALUK
 
Editör: TE Bilisim