TRABZON’da dün akşam çıkan tartışmada 20 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü. Olayda bir kişi de yaralanırken, cinayet zanlısı ise gözaltına alındı. 


Edinilen bilgiye göre olay Trazon’un Ortahisar İlçesi Yeşiltepe Mahallesinde, Tanjant mevkiinde bir marketin otoparkında yaşandı. 


Otoparkta 25 yaşındaki Recep A. isimli şahısla, her ikisi de 20 yaşında olan Berhan Danışmaz ve Umut A. isimli gençler arasında tartışma çıktı. 


Çıkan tartışma sonrasında iddialara göre Recep A. üzerindeki ekmek bıçağı ile Umut A.’yı sol kalçasından, Berhan Danışmaz’ı ise sol kalp üst kısmından yaraladı. 


Saat 22:35 sıralarında meydana gelen olay sonrası bölgeye ilk yardım ekipleri sevk edildi. 


Fatih Devlet Hastanesine sevk edilen iki yaralıdan Berhan Danışmaz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 


Umut A. isem tedavisin ardından taburcu olurken polis ekipleri ise cinayet zanlısı Recep A.’yı yakalamak için harekete geçti. 


Olaydan kısa süre sonra Recep A. cinayette kullanıldığı kaydedilen ekmek bıçağı ile birlikte yakalamak gözaltına alındı. 


Recep A.’nın ilk sorgusunda marketin otoparkında çöpe yakın kısımnad atık sebze ve meyveleri topladığını daha sonra olay yerine 2 şahsın geldiğini ve kendisine saldırdığını, kendisini savunma amacıyla üzerindeki bıçakla şahısları bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 


ASKERE GİDECEKTİ


Trabzon’da Cinayete kurban giden talihsiz gencin bugün vatani görevini yapmam üzere yola çıkacağı ve Bilecik’e gidip teslim olacağı öğrenildi

Emniyetteki işlemlerin ardından Trabzon Adliyesi’ne sevk edilen Recep A., çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.
 

Editör: TE Bilisim