GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adayı İhsan Günaydın, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Günaydın, “Ülkemizi geleceğe taşıyacağız” dedi.
 
Sözlerine şöyle devam eden eski Gümüşhane Rektörü Günaydın, “Milletvekilli seçildiğimiz takdirde gençlerimize yönelik hizmetlerimiz ve eğitim de önemli atılımlar gerçekleştirmek için çalışacağım” dedi.

DAHA FAZLA ÜRETECEĞİZ

Adalet ve Kalkınma Partisi ile ilk tanışması 2002 yılında merkez ilçe yönetiminde kurucu üyeliği ile olan AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Nihal Koç, günümüze kadar partinin bir neferi olarak çalıştı. Koç, şimdide daha fazla üretmek ve çalışmak için milletvekilliğine aday oldu. 

Nihal Koç, 1977 yılı Trabzon doğdu. İlköğretim-liseyi Trabzon’da okudu. Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümü mezunu. 98 yılında aile şirketi olan Koçmak A.Ş.’de çalışmaya başladı.19 senedir Koçmak A.Ş. de yöneticilik yapmakta. Adalet ve Kalkınma Partisi ile tanışması 2002 yılında Merkez ilçe yönetiminde kurucu üyeliği ile oldu. 2014 yılındaki belediye seçimlerinde belediye meclis üyeliği aday adaylığı oldu.

ÜLKEM İÇİN HAZIRIM

24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde Trabzon'dan AK Parti Milletvekili aday adayı olan Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun’un açıklaması şöyle.

"Bürokraside çok uzun süre görev yapmanın tecrübesiyle Ülkeme ve Milletime  hizmet etmek amacıyla ikinci kez bu yola çıktım.

Rabbim utandırmaz inşallah. AK davanın neferleri olan teşkilat mensubu arkadaşlarımızı ziyaret ederek çıkmış olduğumuz bu yolculuğun sebeplerini anlatmaya çalıştık. Kendilerine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum."dedi.

ÖNCELİĞİMİZ ERDOĞAN’DIR

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Yasin Aydın, yapılacak temayül yoklamasına ilişkin açıklamada bulundu. 

Teşkilatların partilerin temeli olduğunu ifade eden Aydın, “AK Parti’nin güçlü bir şekilde bugünlere gelmesinin en önemli sebeplerinden biri de sağlam teşkilat yapısından kaynaklanıyor. Ülkemizde milli birlik ve beraberliği, milli iradeyi güçlü bir zemine oturtma noktasında Sayın Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu bir seferberlik var. Biz de bu seferberlik doğrultusunda elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Yıllardır verilen bir mücadelenin sonuç noktasındayız. 

Bu öyle bir dönüm noktası ki yarınlarımızın temelini ilk gün ki aşkla atmaya devam edeceğimiz bir nokta. 24 Haziran seçimleri ülkenin karşı karşıya olduğu beka sorununun tümüyle çözümü için atılmış bir adım, inşallah 24 Haziran'da ortaya çıkacak olan sonuç, Türkiye üzerinde kurulan hain tuzakların ve çeşitli zeminlerdeki işbirlikçiler vasıtasıyla yürütülen hain projelerin sonu olacak.  

Bizim öncelikli hedefimiz kimin milletvekili olacağı değil. Bizim en önemli hedefimiz; Cumhur ittifakının adayı olan, milletin milli ve manevi değerlerine sahip çıkan Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayip Erdoğan’ı başkan yapmaktır. Öncelikle bugün gireceğimiz teşkilat sınavında bizlerle ilgili değerli düşüncelerini aktaracak olan tüm teşkilat mensuplarımız ile aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilisim