Ali Tekataş, bu sabah hizmet binası önünde  giriş yaptığı esnada saldırıya uğradı Saldırıyı gerçekleştiren şahsın AK Parti Merkez İlçe eski Kurucu Başkanı Berrin Soygenç'in eşi olduğu iddia edildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin en büyük iştiraklerinden olan, Trabzon İçme Suyu Kanalizasyon İdaresi (TİSKi) Genel Müdürü Ali Tekataş, bu sabah hizmet binasına giriş yaptığı sırada saldıraya uğradı. Geçen hafta TİSKİ’de görev yeri değişen 30 kişi arasında bulunan kadın bir personelin eşinin saldırısına uğrayan Tekataş)ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Tekataş’a saldıran kişinin TİSKİ’de daha önce Daire Başkanıyken görevden alınan ve alt mevkilerde görevlendiren Berrin Soygenç’in eşi Hakan Soygenç olduğu iddia edildi. Görev yeri değiştirildiği için psikolojisi bozulduğu kaydedilen Berrin Soygenç'in bu durumundan dolayı eşi Hakan Soygenç'in, Tekataş’ı suçladığı ve saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülüyor. Berrin Soygenç'in AK Parti Merkez İlçe Kurucu Eski Kadın Kolları Başkanı olduğu ifade edildi.  Berrin oygenç'in görevden alındıktan sonra son olarak gişede görevlendirilmek istendiği de gelen iddialar arasında.  Olayın ardından darp raporu alan Genel Müdür Ali Tekataş'ın Hakan Soygenç'den şikayetçi olduğu kaydedildi. Hakan Soygenç'in de olaydan ötürü şikayetçi olduğu ifade edildi.  Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilisim