Kongrede konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarına devam ettiklerini belirterek “Hiçbir zaman bu çizgiden şaşmadık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde 2023 hedefleri doğrultusunda inandığımız yolda bu günlere geldik. Ve 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. ”dedi. 

Arsin’de AK Parti iktidarı dönemlerinde önemli projelere imza atıldığını ifade eden Revi konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hedeflerimiz doğrultusunda Arsin ilçemizde geleceğe dönük önemli projeleri başlattık. 18 yıllık iktidarımız döneminde alt yapı, üst yapı, imar ve diğer alanlarda birçok yatırımı Arsin’de başlattık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yatırım adası projesi Arsin’i geleceğe taşıyacak en önemli projelerimizden biridir. Arsin’in kaderini değiştirecek olan bu proje için tüm gayretimizi ortaya koyuyoruz. İnşallah tamamlandığında ilçemizin ve Trabzon’un kalkınmasında önemli bir rol oynayacaktır. İlçemize kazandırdığımız KTÜ Arsin Meslek Yüksekokulu ilçeye önemli bir imaj katmaktadır. İlerleyen süreçte ara eleman temini noktasında yatırım adası ve organize sanayi bölgemizle entegre şekilde gelişecektir. Arsin sahili her ilçenin imrenerek baktığı kadar güzellikte. Santa Harabelerinin gün yüzüne çıkması ve daha fazla turistin ziyaret etmesi adına önemli çalışmalar yaptık. Önemli bir mesafe katedilen Yanbolu Santa yolu devam ediyor. Sahilde yapılan yeni liman ve çekek yerleri balıkçılık yapan hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu. Arsin’de doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak organize sanayi bölgemizde kullanılmaya başlanan doğalgaz artık birçok eve ulaştı. Arsin Hükümet Konağı inşaat çalışmaları devam ediyor. Tamamlanınca Arsin’de küçük bir külliye gibi duracak. Sözün özü Arsin’de önemli yatırımlar yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Tüm bu yatırımlar sizlerin gayret ve desteğiyle oluyor. Sizler bize destek verdiğiniz sürece, hep birlikte gece gündüz demeden çalışarak hizmetlerimizi daha ileri taşıyacağız.”



18 yıldır iktidardayız ve bugün geçmişe nazaran hayal edilemeyecek bir noktaya ulaştıklarının altını çizen Revi “Bu aşamaya gelene kadar emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Kim memleketimiz için taş üstüne taş koyduysa hepsinden Allah razı olsun. Bizler de bugün burada aynı hassasiyetle yine elini taşın altına koyarak gayretle mücadele edecek insanları seçeceğiz. Bu sebeple seçilecek olan kardeşlerimizin sorumluluğu büyük.” şeklinde konuştu. 

AK Parti Arsin İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresinde tek liste ile seçime gidildi. Listeye göre mevcut İlçe Başkanı Tolga Şengül yeniden görevine devam edecek.



Editör: TE Bilisim