Ortaya çıkan duruma tepki gösteren vatandaşlar, yapanların cezalandırılmasını istedi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, konunun Kaymakamlığa intikal ettiğini inceleme başlatıldığını aktardı. 

Trabzon’un Araklı İlçesinde hemen hemen herkesi şok eden bir görüntü ile karşılaşıldı. Kaçak çöp dökümünün yapıldığı Turup mevkiinde bu kez kimliği belirsiz kişiler tarafından kamyon kamyon çöp atıldı.
Bölgede kaçak çöp dökümüne bir türlü önlem alınamazken, bu kez çöp olarak atılanlar içerisinde Kur'an-ı Kerim Ayetleri ve Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Atatürk’ün posterleri çıktı.

61saat’in telefonla ulaştığı Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’de olaya tepki gösterirken kendilerinin de durumdan gece haberlerinin olduğunu ifade etti. Kaymakamlığa konunun aktarıldığını ve inceleme başlatılacağını kaydeden Başkan Çebi, bölgeye gece kimliği belirsiz kişilerin gelerek çöp döküp kaçtıklarını ifade etti.

 Bölgeden yaşanan durumun fotoğraf ve videolarını çeken Araklı Manşet’in ulaştığı Kaymakam Kürşat Karaca ise “Emniyet Müdürlüğümüze talimat verdim. Kimlerin çöp ve hafriyat döktüğünü en kısa sürede bulacağız. İdari soruşturma başlatılacaktır” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim