Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ortahisar İlçesinde yaptığı çalışmada toplamda 5 kişinin yaşadığı 2 ayrı dairede narkotik madde bulunduğunu tespit etti. Bu tespitin ardından aynı apartmanda bulunan dairelerde, adli makamlardan alınan kararla arama yapıldı. 

İLK ADRESTE YAPILAN ARAMALARDA…

Yapılan aramalarda bir dairede: 2 parça 51.41 gr Kubar Esrar, 2 parça 33.91 gr gelen Metamfetamin Maddesi, 1 parça 1.80 gr gelen Tütünle Karışık Kubar Esrar Maddesi, 1 adet Metamfetamin kırıntıları bulunan Cam Düzenek ve Uyuşturucu Madde Ticaretinden elde edildiği değerlendirilen toplam 4.400 ₺ ve 5 $ para ele geçirildi. 

2. ADRESTE DE NARKOTİK MADDELER YAKALANDI

Diğer adreste ise; 7 parça  350 gr Metamfetamin, 38 adet Ecstacy, 2 adet Sentetik Ecza, 20 gr Kubar Esrar Maddesi, 1 adet Uyuşturucu Madde Ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen Hassas Terazi ile  8 parça halinde Alüminyum folyo Parçaları ele  geçirildi. 

ARAMA YAPILIRKEN, UYUŞTURUCU SATIN ALMAYA GELDİLER

İkametlerde arama yapıldığı esnada ise ilginç bir olay meydana geldi. Dairelere, farklı zamanlarda narkotik madde satın almak amacıyla gelen 3 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan bu şahısların üzeri ve çantalarında yapılan aramalarda ise, 4 adet Sentetik Ecza, 2.93 gr Kubar Esrar Maddesi, Uyuşturucu Madde Kullanmaya yarayan Cam Düzenek, 4 gr Kubar Esrar Maddesi ve Uyuşturucu Madde Kullanmaya yarayan Cam Düzenek ele geçirildi. 

Hem dairelerde ki 5 kişi hem de farklı zamanlarda dairelere gelen 3 kişi hakkında soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (61saat)

Editör: TE Bilisim