Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odasında 16 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek seçimler öncesinde son yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Başaran Maraba, yönetimin yanı sıra denetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıya davet ettiği eski başkan Süleyman İsaoğlu’na teşekkür plaketi sundu. Seçimlerde aday olmayacağını daha önce açıklayan Maraba, “Geçmişini bilmeyen geleceğe yön veremez. Seçim sürecinde de aday arkadaşlarımızın ‘çamur at izi kalsın’ türü, odaya ve camiaya zarar verecek söylemlerle değil, geleceğe dönük odamızı bir adım daha ileriye taşıyabilecek projelerle gündeme gelmesini arzu ediyoruz” dedi.

ESKİ BAŞKAN İSAOĞLU’NA PLAKET SUNULDU

Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Başaran Maraba, görev süresinin son yönetim kurulu toplantısında ‘vefa’ sergiledi. Kendisinden önce hayatta kalan tek başkan olan Süleyman İsaoğlu’nu toplantıya davet eden Maraba, İsaoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti. Maraba “Bayrağı sizden devraldık ve odamıza çeşitli hizmetlerde bulunduk. Bundan sonra da bayrağı gençlere devrediyoruz. Ancak bize düşen bir şey varsa her zaman oda başkanımızın yanında olacağız, destek vermeye devam edeceğiz. Bu camiaya hizmet eden herkese yardımcı olacağız” diye konuştu.

“BEKLENTİMİZ ADAYLARIN PROJELERİNİ ORTAYA KOYMALARIDIR”

Seçim döneminde adayların odayı geleceğe taşıyacak projeleriyle gündemde olmasını arzu ettiğini de vurgulayan Maraba, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geçmişini bilmeyen geleceğe yön veremez düsturuyla hareket etti. Seçim sürecinde de aday arkadaşlarımızın ‘çamur at izi kalsın’ mantığıyla, camiamıza ve odamıza zarar verecek söylemlerden kaçınmaları en büyük dileğimizdir. Böyle kısır çekişmelerin yerine camiamızı, odamızı bir adım ileriye nasıl taşıyacaklarını, geleceğe dönük projelerini anlatmalarını arzu ediyoruz. Biz elimizden geldiğince odamıza bir şeyler katıp, ileriye taşımaya çalıştık. Türkiye’de örnek gösterilecek, camiamıza fayda sağlayacak projeler oluşturduk. Geçtiğimiz iki dönem boyunca yönetimde bizimle olan ve tüm kararlarımızın altında imzası olan yöneticimizin, seçim sürecinde bu kararları eleştirmesini üzülerek izliyoruz. Seçim öncesinde bu camiayı ileriye götürecek projelerin ortaya koyulması gerekmektedir. Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası’na yakışır bir şekilde birbirine saygı duyarak seçimimizi tamamlayalım.

Editör: TE Bilisim