Geçen hafta içinde Mardin’e ziyaretlerde bulunan Trabzonlu iki bakan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ Mardin’den muhtarların Giresun’da yaşanan sel felaketi dolayısı ile yaptıkları taziye ziyaretinin önemine vurgu yaparak “Muhtarlarımız baş-tacımızdır. Kendilerine bu duyarlı ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundular.

GİRESUN’DA ACILARI PAYLAŞMIŞLARDI

Mardin merkez ve ilçelerden  20’ yakın muhtar ile Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Şerif Öter geçen hafta Giresun’a giderek orada yaşananları yerinde tespit edip acılı aileleri ziyaret etmişlerdi. Giresun Muhtarlar Derneği ve yönetim kurulunun misafir ettiği Muhtarları Trabzon’da da Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu misafir etmişti.

İKİ BAKANA TRABZONSPOR FORMASI

Mardin Muhtarlar Derneği ve  aynı zamanda Mardin Trabzonspor Kardeşlik Derneği başkanı İsa Dal İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na Mardin plakalı Trabzonspor forması hediye etti. Mardin Trabzonspor Kardeşlik Derneği başkanı İsa Dal geçmiş yıllarda başlattıkları  kardeşlik  ve gönül köprüsü projelerine İç İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun büyük destek ve katkı sunduğunu belirterek “Bizler muhtarlar olarak bu projelere sonuna kadar sahip çıkacak başta Trabzon olmak üzere Karadeniz illerine ziyaret ve gezilerimiz olacak” dedi.



 
Editör: TE Bilisim