Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çeken Isparta CHP İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç, özür diledi.

Paylaşımın ardından yoğun tepkilere maruz kalan İlayda Kılınç, sosyal medya hesabından yayınladığı özür videosunda, “Yapmış olduğum paylaşımla Cumhuriyet Halk Partisi’nin hiçir ilgisi yoktur, benimle alakalıdır. Sorumluluk da sadece bana aittir. Taraftarlık duygularımın ağırlık bastırmasından dolayı kendime hakim olamayıp yapmamam gereken bir paylaşım yaptım. Bu paylaşımımdan dolayı gerçekten çok pişmanım. Bu pişmanlığımı da tüm kamuoyuna bildirmek isterim. Trabzon halkından, Trabzonspor camiasından ve sevenlerinden çok çok özür diliyorum. Bir daha da böyle bir paylaşımım olmayacağı konusunda söz veriyorum” dedi.

“Disiplin soruşturulması başlatılacaktır”

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, İlayda Kılınç’ın paylaşımı sonrasında sosyal medya üzerinden özür diledi. Halıcı, “İlayda Kılınç isimli kişinin Trabzon şehrimiz ile ilgili yaptığı paylaşımın partimizle yakından uzaktan alakası yoktur. Kendisi hakkında yarın itibariyle disiplin soruşturulması başlatılacaktır. CHP Isparta İl Başkanlığı olarak kabul edilemez bu üsluba ilişkin herkesten özür diliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim