Resmi gazetede yayımlanan kararname ile Trabzon İl Emniyet Müdürü metin Alper’in yerine Kenan Aydoğan atandı. Peki Kenan Aydoğan Kimdir? Ayrıntılar haberimizde…

Yayımlanan kararname sonrasında Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper merkeze alınırken yerine Sivas Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan getirildi. Şimdi herkes yeni emniyet müdürünü merak ediyor. 

Kenan Aydoğan Kimdir?

1964 yılında Trabzon'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Sakarya ve Kahramanmaraş illerinde tamamladıktan sonra, Polis Kolejini 1981'de, Polis Akademisini ise 1985 yılında bitirdi.

1985 yılında Ankara Emniyet Müdürlüğünde Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Ardından Mardin, Hollanda (Misyon Koruma), Ordu, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Erzurum'da görev yaptı.

2008 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi etti. 2008-2016 yılları arasında Polis Teftiş Kurulu Başkanlığında, Polis Başmüfettişi olarak önemli soruşturmalarda görev aldı.

26.10.2016 tarihinde Trafik Uygulama ve Denetleme Daire Başkanı görevini yürütmekteyken, 19.08.2017 tarihli kararname ile Sivas İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Trabzon'un yeni Emniyet Müdürü Aydoğan evli ve 2 çocuk babasıdır.

DÜNYAYA GÖZLERİMİ FAROZ’DA AÇTIM

Kenan Aydoğan, “Trabzon benim için farklı ve önemli bir yer. Dünyaya gözlerimi Trabzon Faroz’da açtım. Meslek hayatımın son virajına girdiğim bir dönem. Ve burada meslek hayatımı tamamlayacak olmak gurur ve onur veriyor” dedi.

TRABZON HALKIYLA İÇ İÇE OLMAK ÖNEMLİ

Farklı ve karmaşık duygular içerisinde olduğunu ifade eden Aydoğan, “Bütün varlığımız, emniyet, asayiş ve ulusal güvenlik için olacak. Bu bağlamda elimizden geleni sağlayacağız. Tüm bilgi ve cesaretimizi bu yönde kullanacağız. Trabzon halkıyla iç içe olmak bizim için çok önemli. Bayrağı aldığımız yerden devam ettireceğiz” şeklinde konuştu. (61saat)

Editör: TE Bilisim