Yapılan yeni yönetim kurulu seçiminden, tek aday olarak giren Sırrı Furkan Eren ve listesi yeni yönetim kurulu olarak seçildi.  TSİAD 14. Olağan Genel Kurulu Trabzon’da Zorlu Grand Hotel’de gerçekleştirildi.  Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurul, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol konuşmaları ile devam etti.  Genel kurul toplantısına Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Eski Bakan Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’in yanı sıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.  

Ortahisar Belediye Başkanı Genç burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.  Yapılan yeni yönetim kurulu seçiminden, tek aday olarak giren Sırrı Furkan Eren ve listesi yeni yönetim kurulu olarak seçildi. Eren, “Öncelikle ekonomik gündeme dönmeyi çok önemsiyoruz, Türkiye uzun bir süredir seçim süreçleri geçiriyor. Bu süreçlerin artık son bulmasıyla birlikte, 4,5 yıllık kesintisi bir yatırım dönemi olduğunu düşünüyoruz. 

Bu süreçte de sayın belediye başkanımızın vurguladığı gibi Trabzonlu bakanlarımızı bir avantaj olarak görüyoruz. Fakat biz STK’lar olarak Trabzonlu bakanlarımızın olması bizi rehavete sürüklememeli,  biz Trabzon’un sorunlarının önceliklerini belirlemeliyiz. Ankara’dan doğru şeyler istemeliyiz. Ve bunun sonuçlarını da almalıyız. 

Yoksa sayın bakanlarımız bize her türlü desteği zaten veriyorlar. Bu anlamda Trabzon için önemli önemli ve güzel bir dönem olacağını düşünüyorum TSİAD özelinde değerlendirirsek biz, üye sayısı çok fazla olmayan fakat Trabzon’da 2., 3. Kuşak şirketlerin olduğu, girişimci iş insanlarının olduğu, aynı zamanda da Trabzon’un çok önemli isimlerinin üye olduğu bir derneğiz. Trabzon’un sorunlarına vakıfız, bunları çeşitli platformlarda seslendiriyoruz ve sonuçlar da aldığımıza inanıyoruz. Şu anda da baktığınız zaman Sayın Ahmet Metin Genç’in genel kurulumuza katılışı bile, gerek belediyecilik anlamında, gerekse de iş dünyasına gösterilen ilgi anlamında bir paylaşımı gösteriyor. Güzel bir dönem geçireceğimize, iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum.”

Eren'in listesi şu şekilde oluştu;
Yönetim Kurulu Asıl Üyeler
1-Sırrı Furkan Eren
2-Seçkin Kanca
3-Serkan Aytekin
4-Tayfun Denizer
5-Dursun Ali Sakarya
6-Övün Vedat Oyman
7- Serhat Baygın
8-Mehmet Manzak
9- Erdinç Özer
10- Volkan Macit
11- Mustafa Tiryaki
12- Tufan Sağlam
13- Yusuf Çakır
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
1-Aytaç Akyüz
2- Cengiz Oğuz Çavuş
3- Ahmet Turan
4-Hakan Civelek
5-Seyyare Sungur
6-Ahmet Selim Tuna
 
Editör: TE Bilisim