İl Başkanı Kuvvetli, iftar sonrası yaptığı önemli açıklamalarda bulundu. Kuvvetli; “Bildiğiniz gibi hukukun üstünlüğünü esas alan sistemlerde yasama yürütme ve yargıdan sonra medyanın dördüncü güç olarak görülmesi, bu üç organın kamu adına yaptığı faaliyetleri denetlemesinden kaynaklanmaktadır. Yani medyanın bir yönü ile devletin organlarında yapılan icraatları halk adına denetleme ve bütün gerçekleri ile topluma sunma görevi vardır. Ancak halk üzerinde egemenlik kurmaya çalışan iktidar erki maalesef toplumu manipüle etmek amacıyla medya üzerinden gerçek dışı haberler servis etmeye çalışmaktadır” dedi.
 
“Toplumun sesi oluyorsunuz”
 
Kuvvetli açıklamasında; “Üzülerek ifade etmek etmeliyim ki ulusal medya fazlası ile buna alet olmaktadır” diyerek; “Ancak sizler Trabzon’da gerçek manada görevinizi yaparak toplumun sesi, kulağı olurken Trabzon’umuzu da dünya ile buluşturmadaki objektif ve tarafsız haberlerinizden dolayı İYİ Parti olarak sizlere şükranlarımızı sunuyorum. Sizlerin bu tarafsız ve dik duruşunuzu seçim döneminde de göstereceğinize inancım tamdır”  ifadelerini kullandı.
 
“Emin adımlarla iktidara yürüyoruz”
 
Kuvvetli açıklamasında emin adımlarla iktidara yürüdüklerine vurgu yaptı. Kuvvetli; “İyi Parti’nin iktidarında medya, özgürce bilgi edinme ve bilgiyi yayabilme serbestisine sahip olacaktır. Çok sesli ve bağımsız bir medya için gerekli adımlar atılacaktır. Çok büyük bir baskı ve zulüm dönemi yaşıyoruz. Ama şükürler olsun ki çok cesur bir liderimiz var. Bütün engelleri aşarak emin adımlarla iktidara yürüyoruz. Herkes için çok güzel günler gelecek. Bundan herkes emin olsun. Bizimle yolculuğa çıkan, İyi Parti için yüreğini ortaya koyan hiçbir arkadaşımızı yolda bırakmak niyetinde değiliz. İktidarımızda cesur insanlara çok ihtiyacımız olacaktır. Bundan emin olsunlar” diye konuştu.
 
“Tek arzumuz iyi olsun”
 
Başkan Azmi Kuvvetli açıklamasında şu cümlelere yer verdi; “İYİ Parti tamamı kendi alanında uzman, tecrübeli, gayretli, liyakatli, çalışkan kadrolardan oluşmaktadır. Liderimizle, kadrolarımızla, program ve projelerimizle Türkiye’yi layık olduğu şekilde yönetmeye hazırız. Tek arzumuz Türkiye İYİ olsun. Allah’a şükürler olsun ki; İktidar olmak isteyen, iktidarı hedefleyen bir partimiz var. Türkiye’yi yönetmekten korkmayan cesur bir liderimiz var.”
Sonay ÇALUK
 
Editör: TE Bilisim