Vakfıkebir Belediye (Cezaevi) Caddesi, Hasan Cemil Güç Caddesi  ve Ömer Nakkaş Caddesi, toprak işleri, sanat yapıları, yağmur suyu (drenaj hattı), çevre düzenlemeleri ve parke taşı döşeme işlerini kapsayan projenin yapım çalışmalarına başlanıldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık olarak 3 milyon TL’ye ihale edilen projenin haricinde ara sokakların parke taşı döşeme çalışmaları Vakfıkebir Belediyesi tarafından yapılacak.

Ne Söz Vermişsek O  

Büyükliman Mahalle Muhtarı Osman Nuri Sevim, aza Sadık Aydın ve yüklenici firma yetkilileriyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Görev süremiz boyunca birikmiş olan sorunların çözümü için çok yoğun bir gayret gösteriyoruz. 

Yık yap olmasın, kalıcı çözümler, sağlam altyapıların üzerine hizmetlilerimizi inşa edelim istiyoruz. Bugüne kadar halkımıza yapamayacağımız hiçbir hizmetin sözünü vermedik. Belediye (Cezaevi), Hasan Cemil Güç ve Ömer Nakkaş Caddelerimiz için vatandaşlarımızın haklı olarak bizlerden talepleri oluyordu.  Bizlerde, ‘Altyapıyı tamamlayalım. Sağlam temeller üzerine üstyapıyı inşa edelim’ dedik. 

Bugün geldiğimiz noktada altyapısı tamamlanmış Büyükliman Mahallemizde elektrik telleri yer altına alınmış hazır bir şekilde üstyapı için ilk kazmayı vuruyoruz.  Bizlere güvenerek anlayış ve sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz onları hiçbir zaman mahcup etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. İlçemiz için büyük önem taşıyan bu önemli projenin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Tuncay HACIFETTAOĞLU 
 

Editör: TE Bilisim