İlçenin 85 mahallesi'nin alt ve üst yapı sorunlarını çok iyi bilen, mahalleri avucunun içi gibi bilerek didik dikdik her karış toprağına kadar ziyaret eden Çebi, sorunların çözümü için de mahalle halkını ziyaret ediyor.
 
'Bizi buralara halkımız getirdi, biz de halkımıza karşı sorumluyuz' diyen Çebi, "Ortahisar İlçemizin 85 mahallesindeki bir vatandaşımızın en ufak sorunu dahi olsa ben rahat edemem. Belediye Başkanımız Sayın Av. Ahmet Metin Genç'in talimatı ile yol, alt yapı, üst yapı, duvar başta olmak üzere alanımızdaki tüm sorunları aciliyetine göre ekibimizle istişare halinde çözümü için yoğun mesai harcıyoruz.

Burada en büyük pay sahada çalışan ekibimizindir. Ekibimiz asla mesaimiz doldu biz işi bırakıyoruz demez. İşimiz ne zaman biterse o zaman paydos eder" dedi.
 
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
 
Çebi, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, her zaman muhtarlarımıza kıymet vermiştir. Ben de mahallerimizi ziyaret ederek, muhtarlarımız, kanaat önderleri ve halkımızla istişare yaparak aciliyete göre ihtiyaçları çözüyoruz. Allah Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ve yetkililerimize güğç kuyvvet versin.

Görevde olduğumuz süre içinde görevimizin sorumluluk bilinci ile çalışarak, bizleri buralara getiren halkımıza layık olmayha çalışacağız. Her zaman her yerde devletini, milletini seven bu aziz milletimizin hizmetin en iyisine layıktır. Biz de imkanlarımız ölçüsünde var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Çebi, gün içinde 5-6 mahalle ziyareti yaparak, vaktinin büyük kısmını sahada sorunları yerinde tespit ederek geçiriyor. Halk da Çebi'nin her an sahada olmasından memnun olarak, sorunları yerinde tespit ettiği için teşekkür ettiler.
BAHATTİN BAŞTÜRK
 
Editör: TE Bilisim