Başkan Sağıroğlu beraberinde Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Enes Aslan, İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan ve parti yöneticileri ile birlikte Pınarlı Mahallesi’ne çıkarak vatandaşları ziyaret etti.  

Burada vatandaşlara bir konuşma yapan belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu,  Son 10 yıla bakıldığında Yomra’nın devlet ve özel sektör yatırımlarıyla donatıldığını ifade ederek, “ İlçemizi Trabzon’un parlayan yıldızı yaptık. Yatırımcılarımızın ilk tercihi ilçemiz oluyor.  Şuan itibariyle yatırımcılarımız ve turistlerimizde ‘acaba’ diye bir duruş var. 16 Nisan akşamı inşallah evet oylarıyla beraber yüzde 60 oranı oluşur ve Türkiye ve Karadeniz Bölgesi’ne dış dünyadan yatırım yağmaya devam eder. Bundan ziyadesiyle hem vatandaşlarımız, hem ilçemiz, hem de ülkemiz yararlanacaktır” dedi.
 
Çift Başlılık Sona Erecek 

Yeni Anayasa sistemiyle birlikte çift başlılık dönemin sona ereceğini belirten Başkan Sağıroğlu “Tek yönetici, tek sistemle birlikte yoluna devem edecek. 

Geçmişte Cumhurbaşkanlarımız başbakanlarımıza anayasa kitapçığını fırlattığı zaman devalüasyonlarla karşı karşıya kalmış, bir gecede milletin cebinden parasının yarısı alınmıştır. Artık bu sistemler tarihe gömülüyor. Türkiye yeni sistemle birlikte bölgesinde yoluna emin adımlarla ilerleyecek. 

Biz bunları vatandaşlarımıza anlatmaya hafızalarını yenilemeye devam edeceğiz.  Pınarlı’dan rekor bir oy oranı çıkacağından şüphem yok. Hedefimiz Yomra olarak yüzde 80 evet. Bunu oranı yakaladık daha yukarılara çekmek için el ele vererek var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilisim