Silivri Rizeliler Dernek Başkanı Sinan Azder'in yeğeni Emrecan Azder (27), İstanbul Şişli’de Anadolu-Avrupa istikametinde 34 BOZ 442 plakalı motosikletiyle metrobüs yoluna girdi.  Zincirlikuyu istasyon amiri motosikletliyi fark ederek durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı ve Emrecan Azder durmadan yoluna devam etti. Bir süre daha ilerleyen Azder Mecidiyeköy yönünden gelen metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Metrobüsün çarpması sonucu motosikletli kanlar içinde yere yığılırken, metrobüste bulunan sürücü ve yolcular ise neye uğradığını şaşırdı.

Araçtan inen yolcular, sağlık ve polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri metrobüs hattını trafiğe kapatarak önlem alırken, sağlık ekipleri ise yaralı motosikletli ve hafif yaralanan iki yolcuya müdahale etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından motosikletli ve hafif yaralanan iki yolcu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan motosiklet sürücüsü Emrecan Azder, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Askere Gitmek İçin Türkiye’ye Dönmüş

Emrecan Azder'in Ukrayna'daki bir üniversitenin ekonomi bölümünden yeni mezun olduğu ve vatani görevini yapmak için Türkiye'ye döndüğü öğrenildi. Gencin cenazesi dün ikindi namazına müteakip Silivri Piri Mehmet Paşa Caminden kaldırılarak Ali Paşa Yeni Kabristanlığına defnedildi.

Editör: TE Bilisim