Konuyla ilgili bilgi aldığımız görgü sahipleri “Bugün köyümüz Hozan Mevkiinde bulunan bahçesinde bahçeleme tabir edilen işi yapıp odunlarını köyde bulunan bir ihtiyaç sahibine verdikten sonra ikinci seferi için Hozan Deresinde çeşme önünde dönerken direksiyon hâkimiyetini kaybederek yuvarlanmış ve yaklaşık 50 metre aşağıda bulunan ceviz ağacına vurarak durabilmiştir. Bizler kazaya hemen müdahale etsek de yuvarlanma sonucu başından aldığı darbeler ölümüne sebep olmuştur” dediler.
 
Uyuşturucuya geçit yok  
 
Ordu’da, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında, bir miktar uyuşturucu madde, sahte para ve ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 2 kişi ise adliyeye sevk edildi.   Ordu İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde, 2 şüpheli şahsın üstleri ile aracında, ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 300 adet ecstacy hap, 30 gram metamfetamin, 25 gram toz esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca, 74 adet tabanca fişeği, 1 adet sahte 100 dolar, 4 adet sahte 100 TL 1 adet sahte 50 TL, 1 adet hassas terazi, 1 adet metamfetamin uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs adliyeye sevk edilirken, uyuşturucu ile mücadelenin devam edeceği belirtildi.
 
Sahte içki operasyonu
 
Giresun'da, piyasaya sürülmeye hazır 150 litre sahte içki ile 75 litre etil alkol ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte alkollü içki yapımının önlenmesi amacıyla yapılan denetimlerde bir iş yerinde bir şişe sahte içki buldu. Soruşturmayı genişleten ekipler, sahte içkilerin bir depoda saklandığını belirledi. Depoda yapılan aramalarda, piyasaya sürülmeye hazır 300 adet şişe içerisinde toplam 150 litre sahte içki ile 75 litre etil alkol ele geçirildi.Olayla ilgili H.Ö. ve H.Z.Ö. isimli şahıslar gözaltına alındı.
 
Kargodan esrar çıktı
 
Rize'de kargoyla esrar teslimatı yaptığı tespit edilen kişi yakalandı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında il dışından Rize'ye uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşıldı. Bir kişinin kargo vasıtasıyla Rize'deki adresine uyuşturucu gönderdiğini belirleyen ekipler, takip ettikleri şüpheliyi kargo paketini almasının akabinde yakaladı. Pakette yapılan incelemede 10 parça halinde toplam 102,70 gram esrar ve 8 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
 
Uçuruma Yuvarlandı
 
Trabzon Araklı İlçesi Merkezköy ve Yeşilköy arasında çalışma yapan iş Makinesi uçuruma yuvarlandı. Çalışma yapan iş makinesi Direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu 500 metre uçuruma yuvarlandı. Kazada İş Makine operatörü Makineden atlayarak hafif şekilde yaralandı.
 
Kestiği ağacın altında kaldı
       
Trabzon'un Tonya ilçesinde ormanlık alanda çalışan Erkan Şahin'in (42) kestiği ağaç, üzerine devrildi. Yakınında bulunan kişilerin yardımıyla sıkıştığı alandan çıkarılan Şahin, Düzköy Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Erkan Şahin'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
 
Direğe tosladı
 
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sahil yolunda kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Sahil yolundan Yomra istikametine hareket etmekte olan 61 ABH 012 plakalı araç sürücüsü H.A.'nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı. Kazada araç sürücüsü H.A. ile araçtaki yolcular D.A. ve U.M. hafif yaralanarak Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Editör: TE Bilisim