Programda selamlama konuşması yapan İl Başkanı Zerdeci;” Büyük bir heyecan ve sevinçle karşıladığımız, rahmet, mağfiret ve bereket dolu manevi havasını soluduğumuz Ramazan Ayını uğurluyor, bir kez daha Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.
Cenab-ı Hak bu Ramazanda tutmuş olduğumuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetleri ve duaları en güzel şekilde kabul eylesin.

Başta hepimizin yetişmesinde büyük emeği olan bizlere Millî Görüş Davasını öğreten bizlerin Milli Görüşçü olmasına vesile olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız olmak üzere, vatan için din ve Hakikat için şehit olan tüm şehitlerimizi ve tüm gazilerimizi buradan Rahmet ve Minnet ile anıyorum. Yüce Allah hepsinden Razı olsun, hepsine Rahmet eylesin.

Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşarken dünyada yaşanan olaylara baktığımız zaman gönlümüz buruk ve hüzün içerisinde kalıyor. Bu bayrama girerken Ülkemizde ve Dünyada zor durumda olan, yoksullukla, geçim derdiyle mücadele eden vatandaşlarımızın, Korona virüsü ve ekonomik krizler nedeniyle işsiz kalan çalışanlarımızın, esnafımızın, Kudüs’te Doğu Türkistan’da, Keşmir’de, Myanmar ‘da zulüm altında, Yemen ve Suriye’de bombardıman altında inleyen yavruların, Ukrayna’da savaştan zarar gören mazlumların, Afrika’da sömürü, haksızlık, adaletsizlik yüzünden açlıkla pençeleşen milyonların kısacası maddi ve manevi sıkıntı içinde olan dünyada yaşayan tüm insanları gördüğümüz zaman buruk bir sevinç yaşıyor, hüzün içinde kalıyoruz. Bulunduğumuz görevin yaptığımız çalışmaların önemini daha iyi idrak ediyoruz, bize durmak yakışmayacağını çok daha fazla çalışmamız gerektiğini, Milli Görüş iktidarının ülkemizin gerçek anlamda bağımsızlığı ve dünya barışı için bir zaruret olduğunu daha iyi anlıyoruz.

Ramazan ayında Rize ili olarak çalışmalarımız çok bereketli geçti Ramazan ayı etkinliklerimizde her akşam ilçelerimizde, köy ve mahallelerde halkımızla buluştuk, halkımızın partimize karşı büyük ilgi alakasına ve teveccühüne şahit olduk. Bizde genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin selamlarını hemşerilerimize ilettik, merak edilen soruların cevaplarını ülke olarak yaşadığımız sorunların çözümleriyle ilgili parti plan ve programlarımızı onlarla paylaştık. Vatandaşlarımızdan tek çare tek çözüm Yeniden Refah Partisi kaldığı sözünün muhatabı olduk, sizleri bekliyoruz sözlerine şahit olduk. Her geçen gün partimizin halk içindeki karşılığı artıyor partimiz büyüyor her gün iktidara bir adım daha yaklaşıyoruz. 

Bu ramazan ayı etkinliklerimizde bizlere destek veren Başta Genel Başkan Yardımcımız Cemil Çolak başkanımıza ilçe başkanlarımıza il ilçe yönetim kurulu üyelerimize tüm teşkilat görevlilerimize ayrıca teşekkür ediyorum.

Cenabı Allah’dan , Mescidi Aksa’da, Kudüs’te ve tüm Dünyada akan kanın, Siyonist zulmün durduğu, salgın hastalığın geride kaldığı, sıkıntıların bertaraf olduğu, güzel ülkemizde paylaşımda ve yönetimde adaletin hakim olduğu, Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin huzur, barış ve Refah içerisinde karşıladığı kısaca dünyada yaşayan tüm insanların kurtuluşunun  tek yolu olan Milli Görüş iktidarına vesile olacak Bayramlara ulaşmayı diliyor kıymetli hemşerilerimiz,  Aziz milletimiz ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. “ dedi.

İldeki Bayramlaşma programından sonra Yeniden Refah ekibi esnafla ve halkla buluşarak bayramlaşma programlarına devam ettiler.


 

Editör: TE Bilisim