Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı yeniden Yusuf Turgut oldu. Tartışmalı gidilen seçim’de 116 oy ile Yusuf Turgut Yeniden Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına seçildi. 200 kullanıldığı açıklanan seçimde 1 geçersiz olmak üzere Yusuf Turgut 116, Tekin Atay ise 83 aldı.
 
Karara Saygı Duyuyorum

Tekin Atay seçim sonrasında yaptığı açıklamada karara saygı duyduğunu belirterek; “Herkese teşekkür ediyorum iradenizi ortaya koydunuz. Sizlerin verdiği karara saygı duymak boynumuzun borcudur. Demokrasinin gereğidir, başarılar diliyorum. Cemiyetimiz için camiamız için hayırlı olsun” dedi.

Bundan Sonra Ki Süreçte Hepiniz İçin Var Olacağım

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Yusuf Turgut yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Demokrasi gerçekten çok güzel bir şey. Özellikle kongre başladığında Tekin kardeşimin arda arda dile getirdiği öneriler var. Öncelikle hepinize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin büyütülmesi, geliştirilmesi, Trabzon sorunlarına daha vakıf olması önerilerini dikkate alacağımızı buradan belirtmek istiyorum. Gazeteciler Cemiyetinin tarihine misyonuna yakışır bir kongre oldu. O cemiyet hepimizin cemiyetidir. Birlik ve beraberlik için dört ayda göstermiş olduğum hassasiyeti bundan sonra ki süreçte de göstereceğim. Bütün emeğimi Trabzon’da ki basın mensupları ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin misyonunu daha yukarılara çıkarmak için sarf edeceğim. Bundan sonra ki süreçte de hepiniz için var olacağımı belirtmek istiyorum.”

Yönetim Kurulu Üyeleri

Yeniden başkanlığa seçilen Yusuf Turgut’un yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor; Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri; Halil Ayyıldız, Cenk Altuğ Atalay, Hakan Yoloğlu, Erdoğan Topçu, Nevzat Yılmaz, Osman Şişko, Ahmet Kamburoğlu, Kenan Taşkın
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Cansel İpek Şahin, Ömür Ramiz Avcı, Kenan Sarı, Canan Kalaycı, Serdal Şahin
Denetleme Kurulu Asıl Üyeleri; Zihni Ağırman, Serkan Kıyak, Ahmet Külekçi
Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri; Fatir Turan, Tuncay Hacıfettahoğlu, Duygu Karahasanoğlu
Onur Kurulu Asıl Üyeleri; Hasan Kurt, İhsan Öksüz, Emel Akyurt 
Onur Kurulu Yedek Üyeleri; Yücel Özşahin, Kamil Anahar, Osman Başkır 
Disiplin Kurulu Asıl Üyeleri; Miraç Özağcı, Cevat Kol, Asım Kemal Güner
Üst kurul delegeleri; Osman Çavuşoğlu, Turgut Özdemir, Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu
 Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri; Ercan Ata, Ahu Bozlar, Hacı Gaydan

Sonay Çaluk

Editör: TE Bilisim