Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 2020 Yılı Başarılı Gazeteciler Yarışması sonucunda “Yılın Girişimci İş Adamları” kategorisinde Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Firmalarından TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alemdaroğlu, Çolakoğlu Mühendislik Mak. San. Tic. Ltd. Şti. 

Genel Müdürü Kubilay Özçelebi, Uzay Plastik ve Orman Ürünleri San. İnş. Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Trabzon Arsin OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Baştürk, Küçükarslanlar Bakır Çinko San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzon Arsin OSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Küçükarslan ödüle layık görüldü. 

Aynı zamanda Trabzon Gazeteciler Cemiyetine ve yerel basına katkılarından dolayı Mekap Deri ve Ayakkabı Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi Selçuk İskender de ödüle layık görüldü. Ödül Töreni sonrası açıklamalarda bulunan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Pandemi sürecinde üretimin önemini bir kez daha gördük. Ürettiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir şeyin olamayacağına olan inancımla, üreterek, istihdam yaratarak ülke kalkınmasına verdikleri katkılardan dolayı iş insanlarımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim