Toplantıda Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi, muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yol programını hazırladıklarını söyledi.  

Başkan Genç ise; öncelik arz eden, trafik yoğunluğunun olduğu yolların acil olarak ele alınması gerektiğini söyledi. Genç, "2019 Yılı Yol Programımızı harfiyen yerine getirdik. Hatta bazı alanlarda yol programımızda belirlediğimiz hedeflerin üzerine çıkma başarısı gösterdik. Örneğin asfaltta hedeflerimizi aştık. Bundan dolayı Başkan Yardımcımız Selahattin Çebi'ye, Fen İşleri Müdürümüz Baki Altuntaş'a ve bütün ekibimize teşekkürlerimi iletiyorum. Bu seneye gelecek olursak... 2020 Yılı Yol Programımızla ilgili muhtarlarımızdan taleplerimizi almıştık. Bu talepler doğrultusunda öncelik arz eden konuları daha erken bir tarihe alarak yol programımızı hazırladık. Çeşitli zamanlarda muhtarlarımızla yapmış olduğumuz istişare toplantılarında da bu konularla ilgili görüş alışverişinde bulunduk ve bundan sonra da muhtarlarımızla sürekli irtibat halinde bulunacağız. Yıl içinde ortaya çıkabilecek önemli konuları ve talepleri de değerlendirmeye alacağız." dedi. 

Çalışmalarımızı Eş Zamanlı Yürüteceğiz

Her sene olduğu gibi 2020 Yılı Yol Programı'nı da taviz vermeden gerçekleştireceklerini kaydeden Başkan Genç, "Her yıl olduğu gibi, merkez mahallelerimizde ve kırsal mahallelerimizde eş zamanlı olarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bazı mahallelerimizde büyüklük ve nüfus yoğunluğu itibarıyla hizmet ve projelerimiz diğerlerinden fazla olabilir. Çünkü özellikle kırsal mahallelerimizde hizmetlerin eksik yürütüldüğü acil ihtiyaç konuları var. Bu mahallerimizi de hizmet ve projeler bakımında diğer mahallelerimizin seviyesine çıkarmamız gerekiyor. Hizmette adaletin sağlanması için buna dikkat etmemiz gerekiyor. Her sene olduğu gibi bu sene de yol programımızı hazırladığımız plana sadık kalarak ciddiyetle yerine getireceğiz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz taahhütlerimizi yerine getirmek için, bu programdan en ufak bir taviz vermememiz lazım." diye konuştu. 
 

Editör: TE Bilisim