Okulu dereceyle bitiren öğrencilere plaketlerini TED Trabzon Koleji Okul Kurucu Başkanı Sayın Niyazi AKDAŞ, TED Trabzon Koleji Ortaokul ve Lise Müdürü Sayın M. Turgut KİBAR İLE TED Trabzon Koleji İlkokul Müdürü Sayın Burcu GÜRSOY takdim etti.  Yıl boyunca çeşitli alanlarda okulumuzu ulusal ve uluslararası yarışmalarda temsil eden öğrencilerimize ödülleri okul yöneticileri tarafından verildi.

“SİZE GÜVENİMİZ TAM”

TED Trabzon Koleji Ortaokul ve Lise Müdürü M. Turgut Kibar konuşmasında “TED Trabzon Kolejinin sevgili mezunları, istikbal sizindir, yarınlar sizlerin elindedir! Eminim ki sizler her daim çözümlerinizle kendinizi bile şaşırtacak ve önünüze çıkan her engeli aşarak biz öğretmenlerinize ve ailelerinize büyük bir gurur yaşatacaksınız. Her zaman başı dik bir şekilde doğrunun yanında olacak, hakkaniyetten ve benliğinizden ödün vermeyeceksiniz. 

Bu konuda size güvenimiz tamdır. Bizler TED Trabzon Koleji ailesi olarak, özgüveni ve özsaygısı yüksek, toplumsal ve evrensel sorunlara çözüm üretebilen, hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip ve en önemlisi Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, onun ilke ve inkılaplarını kendine pusula olarak belirleyen öğrenciler yetiştirmeyi amaçladık. Bugün amacımıza ulaşmanın haklı gururunun yanında, bu mücadelenin ürünü olan sevgili gençlerimizi, öğrenmeyi içselleştiren ve toplumun her alanına ışık tutabilen bir meşale olarak yetiştirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.  Tören diplomaların öğrencilere takdimi ve kep atma ile sona erdi.

Ayşen SARI


 

Editör: TE Bilisim