Firma yetkilisi Ayhan Kılıç konuyla ilgili gazetemize yaptığı zorunlu açıklamada, “Yomra Belediye başkanı keyfimi hareket ediyor. Bizim almış olduğumuz işin iptalini isterken yüzde 2 ile vermiş olduğu sözleşmeleri fesih edecek mi? Bizim işimizle ilgili Yomra Belediyesin menfaatlerini düşünürken aşağıda ismi geçen sözleşmelerde yüzde 2 ile verirken Yomra halkının menfaatlerini düşünmedi mi?

Diğer bir boyut Yomra Shell istasyonunun tek katılımcı dosya ile adrese teslim ihale etmesine nasıl açıklık getirecek. Arsa üzerindeki demirbaşın keşif bedeli 2 buçuk milyon TL iken ihale şartlarına 7 milyon TL koyarak ihale katılımını neden engelledi. Ben Yomra’ya ve Yomra spora geçmişte 3,5 yıl vermiştim. Ben buraya almaya gelmemiştim. Yomra halkını benden iyi düşünemez.

Yomra belediyesini şeffaf olmaya davet ediyoruz. İhalelerde kamunun vicdanını rahatlatıcı bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Yasal olan ihalemizi nasıl iptal eder. Yetkili mercilerin bu konu ya el atmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.




 

Editör: TE Bilisim