Sağıroğlu, “Binamız çok eski bir yapıya aitti ve bizlerde tadilat kararı alıp binamızı yeniledik. Günden güne büyüyen ve Trabzon’un parlayan yıldızı haline gelen Yomra’mıza yakışır bir belediye hizmet binası inşa ettik” 

Trabzon-Yomra Belediyesi hizmet binası yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Trabzon-Yomra Belediyesi hizmet binası yenilendi. Geçtiğimiz yılbaşında tadilata giren ve Kaşüstü Mahallesi’nde bulunan ek hizmet binasında hizmet veren Yomra Belediyesi yenilen binasına taşındı. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Hizmet binamızın tadilatını başarılı bir şekilde tamamladık. 22 Temmuz Pazartesi günü vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” ifadelerini kullandı.

Açılış Töreni Düzenlenecek

Hizmet binasının yapımının çok eski bir tarihe dayandığını bu nedenle tadilat yaptıklarını belirten Başkan Sağıroğlu, “Binamız çok eski bir yapıya aitti ve bizlerde tadilat kararı alıp binamızı yeniledik. Günden güne büyüyen ve Trabzon’un parlayan yıldızı haline gelen Yomra’mıza yakışır bir belediye hizmet binası inşa ettik. 

Binamızı önümüzdeki hafta Pazartesi günü Allah’ın izniyle vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Ayrıca önümüzdeki aylarda İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Milletvekillerimizin katılımlarıyla birlikte açılış töreni düzenleyeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 

Editör: TE Bilisim