İlk Önce Gazze İlk Önce Gazze

Allah ailelerine sabır versin, ülkemize sabır versin. Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkmaya çalışanlara fırsat vermesin.
KARARLIYIZ
Değerli Okurlar, Terör saldırısı siyasetin gündemini de anında etkiledi. DEM Parti hariç tüm siyasi paütiler üzüntülerini dile getirdiler. Acıya ortak olmaya çalıştılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da güvenlik kabinesini topladı ve gerekli tüm talimatları verdi, ‘Arkasında kim olursa olsun terör kaynağında kurutulacak.’ Terörün başındaki baronlar Kuzey Irak’ta ve Suriye’de Amerikan bayraklı çadırlarda kaldıkları yönünde iddialara var. Artık oralar da açık hedef haline gelecektir.
TÜRKİYE AĞLIYOR
Şehitlerimizin acısı tüm Anadolu’ya yayıldı, Karadeniz’in iki yiğit evladı da terör saldırılarında şehit oldu. TAKA Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Atakan Tok  ‘Türkiye ağlıyor’ başlığıyla birlikte haberi verdi. Görselleri kullandı ve TAKA gazetesi’nin birinci sayfasına bakanlar ‘Vatan sağolsun’ dedi ama gözyaşlarını da tutamadı.
5.KOL FAALİYETLERİ
Değerli Okurlar, Trabzon’da seçim yarışı davam ediyor. Sadece CHP’nin adayları belirlendi. Birde MHP’nin Çarşıbaşı ve Şalpazarı adayları da Cumur titifakı olarak seçime girecekler. Diğer ilçelerde AK Parti’nin adayları halen belli değil. Cuma günü Arsin ilçesinde anket yapıldığı belitiliyor. Dr.Seyit Hisoğlu da ankete sokulan isimlerden birisi olmuş. Bu tamamen il başkanlığının tasarrufu imiş. Arsin’de çekişme halen devam ediyor. 
Trabzon’da Büyükşehir ve Ortahisar ile ilgili ise herkes tetikte. Tüm güçler etkilerini ortaya koyuyorlar. Zaman zaman 5.kol faaliyetlerinin de çalıştığı bir ortam yaşanıyor. İftiralar yönlendirmeler havada uçuşuyor. Murat Zorluoğlu devam edebilir, Ahmet Metin Genç gelebilir, Yine Cahit Turhan ve Adnan Günnar’dan birisi de olabilir. Bekleyip görelim..
ACİLEN TRANSFER
Trabzonspor Korbelis’i ve Teklic’i gönderdi. Umut Bozok zaten kadroda yer almıyor. Pepe ve Onuachu ile Trezeguet ise Afrika kupasında  bu nedenledir ki Trabzonspor mutlaka transfer  yapmalı. Santrafor mevkiinde Enis Destan alternatifsiz kaldı. O nedenle güçlü bir santrafor planlaması orta sahanın ve savunmanın da önüne geçti. Trabzonspor Başkanı Erturğul Doğan 55 milyan avroluk bir ödemeden söz etti. Bu büyük bir para. O nedenle ara transferi es de geçip, gelecek yılın hazırlıklarını da yapabiliriz.
MUTLU HAFTALAR TAKA

Editör: Doğukan ÖZKURT