Trabzon’da reklam ve tanıtım hizmetleri veren sektörünün bir numarası hayırseveriş insanı Yusuf Rizeli  Ortahisar Hacımehmet’teki tesisinde kalp krizi geçirdi. Hemen müdahale edilen Rizeli Farabi hastenesine kaldırıldı. Damraları açıldı ve yoğun bakıma alındı.

Trabzon’da reklam, tanıtım ve tabela sektörünün en önemli isimlerinden birisi, hayırseer iş insanı Yusuf Rizeli dün kalp krizi geçirdi ve yoğun bakıma alındı.

Ortahisar Hacımehmet mevkiinde yaptığı fabrikanın olduğu bölgede rahatsızlanan Rizeli’ye ilk müdahaleyi arkadaşı yaptı ve ardından da hastaneye yetiştirmek içn yola çıktı. Bu sırada ambulansa da haber verildi.

Tıp Fakültesi acil servsine getirilen Rizeli için Acil serviste alarm durumuna geçildi. Kardiyaloglar müdahale etti ve tıkalı olan damarları açıldı. Ardından ise Kroner yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Ağabeyi Murat Rizeli, TAKA Gazetesine verdiği bilgide ‘Kriz geçirmiş duyar duymaz hastaneye koştuk ve biraz önce de yanına girdim. Uzaktan el salladım ve bana ayrı şekilde cevap verdi. Felç durumu yok, hafif bir ciğer sorunu söz konusu, ona müdahle ediliyor. Önümüzdeki 24 saat önemli’ dedi.

BİROL SANCAK

Editör: TE Bilisim