30 Haziran’a kadar Semerciler Caddesinde düzenlenecek etkinlikte, Trabzonlular hünerlerini sergileyecekler. Zwilling bıçaklarını kullanarak yapılacak etkinlikte, bıçağı da test edecekler. Etkinliğin açılışına Workshop eğitmeni Adnan Kurt, Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları sahibi Hakkı Akyüz ile Kadri Akyüz ve çok sayıda Trabzonlu katıldı. 

DÜNYANIN EN ESKİ BIÇAK MARKASI

Workshop eğitmeni Adnan Kurt, “Zwilling dünyanın en eski bıçak markasıdır. 1731 yılında kurulmuş bir firma merkezi İstanbul’da kendi mağazalarımız var. Trabzon gibi birçok şehirde ürünlerimiz satılıyor. Trabzon’da Hakkı Akyüz mağazasında da bıçak workshopu yapacağız. Şef bıçaklarını tanıyacak santokuyu tanıtacağız. Hangi bıçakla neyi keseriz doğrarız bunları yapacağız. Bıçak bakımından da bahsediyoruz. Temizlemesi bileylenmesi. Günün sonunda da bir şef bıçağıyla ilgili ne yapmamız gerekiyorsa öğrenmiş oluyoruz. Markanın birçok ürünü var. Mutfak üzerine, tencereleri, tavaları, elektrikli ürünleri, saklama kapları var satın aldığı başka markalar var. Döküm Demir tava grupları da var” dedi.

SEMERCİLER CADDESİNDE

Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları sahibi Kadri Akyüz, “Bir çok seçkin markayı Trabzon’a getirdik. Son olarak da alanında uzman Zwilling markasını kentimize getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyanın en prestijli mutfak markası artık Trabzon’da Semerciler Caddesinde Trabzon’da halkımızın hizmetine sunduk” diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim