Trabzonspor 36 yıldır ezilen, hakları gasp edilen, şampiyonlukları elinden alınan itilen kakılan bir takım haline geldi. Bu beni inanılmaz derecede rencide ediyor. Beni asıl şaşırtan şey, bütün bu yaşananlar karşısında camianın pasif ve tepkisiz kalmasıdır. Sayın Ahmet Ağaoğlu’nu seversiniz sevmezsiniz, bu çok ayrı bir konu ama an itibariyle Trabzonspor’un başkanlık koltuğunda oturuyor ve tüm camianın başkanın etrafında toplanıp yaşananlar karşısında yalnız olmadığının kamuoyuna gösterilmesi gerekmektedir.

Trabzonspor bu şehir için bir takımdan fazlasıdır ve herkesin ortak paydasıdır. Dolayısı ile kendini bu şehre ait hisseden ve bu camianın bir neferi olarak nitelendirenlerin, birbirini yıpratma yerine birleşerek bütünleşerek, aidiyet duygusu ile yapılanlara karşı bir duruş sergilemesi zorunluluktur. Herkesin kendini sorgulaması, bu camiaya yaşatılanlar karşısında nerede durduğunu belirlemesi o kadar önemli ki.

TFF ve MHK öylesine aymaz bir tutum içindeki, inanılır gibi değil. Milyonlarca taraftarı olan bu camiaya yaşattıkları travmaların cüretini nereden alıyorlar, işte asıl soru bu ve aslında cevabını her Trabzonsporlu da biliyor.

Fenerbahçe Kulübünün başkanı ile gizli gizli buluşan TFF başkanı, Sayın Ahmet Ağaoğlu’nu kabul etmeyerek, telefonlarını kapatarak cevap verme nezaketinden yoksun davranarak aslında bize size Trabzonsporlu olan herkese, had bildirme cüretini göstermiştir. İşte bu yaşananlar karşısında bizler nasıl bir duruş sergiliyoruz, önemli olanda bu olsa gerek.

Ligin henüz dördüncü haftası olmasına rağmen iki maçta doğranan Trabzonspor, anlaşılan o ki ligin sonunun getiremeyecek. Saha içinde hakemler, masa başında TFF ve MHK yöneticileri yaşananlar karşısında o kadar pişkinler ki, pes doğrusu. Video hakemlere rağmen göz göre göre emeği çalınan Trabzonspor’un itirazları dikkate bilen alınmamış ve büyüklerimizin deyimiyle “ADAM YERİNE” konmamıştır.

Buradan sesleniyorum, iddia edildiği gibi bu camianın milyonlarca taraftarı varsa, herkesin elinden geldiğince bu haksızlıklar karşısında sorumluluk alması gerekmektedir. Artık dur demenin zamanı geçmiştir, bugün diyemezsek bir daha asla…. Özellikle bu çetelerin nereden güç aldıklarının kesinlikle irdelenmesi zorunluluktur.
Buradan TFF ve MHK ye sesleniyorum, bizi yok sayma hakkımızı çalma cüretini nereden alıyorsunuz…………