Her gün gazete ve televizyonlarda ölüm haberleri ile karşılaşıyoruz. Kısa bir üzüntünün ardından günlük yaşantımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Günler aylar geçse de yanan ateş bir türlü sönmek bilmiyor. Sevgili dostum meslektaşım Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu’nun ölümüyle içimize düşen ateş kolay, kolay sönmeyecek.
Farklı siyasi görüşlere sahip olmamız dostluğumuza hiç engel olmadı. Onun güler yüzü, sıcaklığı ve arkadaş canlılığı dostluğumuzun hep üst seviyede kalmasını sağladı. Hoşuna gitmediğim bir davranışım olursa, “Tacettin böyle yaparsan Avrupa Birliğine giremeyiz” diyerek tatlı, tatlı eleştirirdi. Her ikimizde aynı yıl aynı gün doğmuştuk. Doğum günlerimizi ya telefonlaşarak ya da mesajlaşarak kutlardık. Bu yıl doğum günüm buruk geçti. Bundan sonrada her doğum günüm kendisini hatırlatacağı için buruk geçecek. Nurlar içinde uyu, mekanın cennet olsun güzel insan.

ŞEHİDİM ASLANIM

Sevgili Okurlar, Geçtiğimiz akşam Avukat ve iş insanı akrabam Nejmi Çebi ile Trabzon Milletvekili Salih Cora ile buluşup Etimesgut Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler çerçevesinde ki Trabzon etkinliğine katıldık. Etkinlikte Mardin’de şehit düşen Özel Harekat Şube Müdürü Turan Kansuva’nın evinin yakınında olduğunu öğrenince birlikte taziye ziyaretinde bulunduk. Bu vesileyle Turan Kansuva ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

MİLLİ GECE VE

Geceyi Türkiye Milli maçını Emek A.Ş Murahhas Aza Ergin Aydın, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Volkan Bektaşoğlu, SGK İnşaat Daire Başkanı Ersel Kurt ve eşleri, Bakan Danışmanı Sonkan Sıvalıoğlu, Etimesgut AK Parti İlçe Başkanı Halil Hotaman ile birlikte izledik. Hop oturup hop kalktığımız maçı neyse ki mutlu sonla tamamladık.

BU DANIŞMAN KİM?

Kurban Bayramı arefesinde Trabzon’da olan bir bakanımızın danışmanı, bakanın yanına giderek, Sayın bakanım siz bayram süresinde Trabzon’da olacaksınız, bende ailemin yanına gidebilir miyim? diyerek izin alır. Ama gel gör ki ailesinin yanına gitmek yerine resmi araçla Sarp’a giderek Batum’a geçer. Bu zat-ı muhterem Batum’u öyle sevmiş ki bayramı ailesinin yanında değil burada geçirmiş. Ne diyelim seyahat özgürlüğü herkesin hakkı!