Sevgili okurlar, Trabzonspor olarak Anadolu’da futbol devrimi yaparken sadece rakip takımları değil diğer engel olmaya çalışanları da yenerek sonuca ulaşmıştık. Rakip takımlar dışındaki güçleri yenemeyince şampiyonluğumuz da bir şekilde elimizden alınmıştı.

Bu kez bu gerçekleri bilen yönetim ve teknik heyet önlemini geçen yıldan alarak planlamasını ona göre yaptı. Öyle ki, kadro derinliğinden tutunda aksayan bölgelere nokta transferlere kadar yapılanlar hep bir amaç uğruna yapıldı. Sezonun açılışı ile belirlenen hedefe ulaşmak için 9. haftada Feneri yenerek liderlik koltuğuna oturan takımımız liderliğini bırakmadan bitime üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Bu süreçte takımımızın oynadığı futbol tüm spor camiasının takdirini toplarken her bir hafta puan farkını artırması şer odaklarının susmasını sağladı. Anamızın ak sütü gibi helal olan şampiyonluğu haftalarca karnaval havasında kutlamak tüm camianın hakkıdır. Yeter ki eğlenirken istenmeyen olaylara sebep vermiş olmayalım.

Sevgili okurlar bir kez daha kanıtlandı ki böyle bir camia, böyle bir taraftar Napoli dışında dünyada yok. Büyüklüğün bir diğer göstergesi de 38 yıl araya rağmen ülkenin her yerinde ve dünyanın birçok merkezinde yapılan kutlamalardır. İşte Trabzonspor böyle büyük bir takımdır.

Sonuç olarak işin büyük bir bölümü başarıldı. Sıra ikinci kupayı almaya ve de gelecek yıl şampiyonluğu korumaya geldi.  Hoca ve yönetim kurulu şimdiden planlarını yaptıklarına göre önümüzdeki yıla da güvenle bakabiliriz.

Şeker tadında iki bayramı bir arada kutlamamızı ve yeni neslin yeniden Trabzonsporlu olmasını sağlayan bu şampiyonluğun kazanılmasında emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Karnaval tadında iyi haftalar.