Trabzonsporlu oyuncular ligi bitirmiş ve zihinsel olarak tatile çıkmış bir anlayışla mücadeleye başladı. Kupa maçında sergilenen oyun, son 6 haftadır yaşanan büyük çöküşün devamı niteliğindeydi. Bundan daha fazlasını beklemek hayalcilikten öteye gitmezdi. Şampiyonluk yarışında diğer takımların bizden daha kötü olmasının vermiş olduğu avantajla toplamış olduğumuz puanlarla arayı açmamış olsaydık şimdi çok daha farklı şeyler konuşuyor olurduk.

Abdullah Avcı zihinsel olarak saha içinde kalamayan oyuncuları oynatarak elenmenin baş mimarı oldu. Başta Marek’in laubali oyunu ve ona eşlik eden diğerlerinin performansı, içler acısı bir durumdu. Burada sadece Abdulkadir Ömür’ü ayrı bir yere koyabiliriz, elinden geleni yaptı ama tek başına bir takımı sırtlaması mümkün değildi. Avcıdan iştiramımdır, lütfen bu takımda hakedenleri oynat, ismi kariyere ne olursa olsun takım için oynamayanları sahaya sürerek bu renklere aşık olanları üzme.

Yaşadığımız üzüntü elenmiş olmamızdan değil, turu geçmek için ortaya konmayan mücadele den dolayıdır. Trabzonspor gibi bir takımın oynadığı oyundan utanç duydum. Abdullah Avcı, ligi bitirmiş, kupa maçını angarya gören oyuncular yerine sene başından bu yana kulübede oturanları sahaya sürseydi, belki yine elenirdik ama oyun olarak bu kadar kötü olmazdık diye düşünüyorum. Kaldı ki o oyuncuların bunu hakettiğini düşünenlerdenim.

Kayserispor taraftarının yapmış olduğu çirkeflikler bu şehre ve bu camiaya hiç yakışmadı. Bu nefreti anlamak mümkün değil. Her şeye rağmen hak ederek geçtikleri turdan sonra, kupayı almalarını temenni ediyorum. Ortaya koydukları mükemmel oyunla bunu sonuna kadar hakettiklerini düşünüyorum.