Dünya üzerinde görülmemiş bir futbol sezonu yaşıyoruz. Ne kadar kirli, eğri metodlar var ise uyguluma alanı olarak bizim ligimizi tercih etmiş!

Şampiyonluk için aklınıza gelen her şeytanlık var. Dürüst ve temiz futbol elçilerini mumla arar olduk. Geçmiş dönem kepazelikleri adeta hortladı. Sporcunun başarılı ve ahlaklısını değil, sahtekârının prim yaptığı bir ortama el sallıyoruz!

Trabzonspor gibi haksızlıkların, adaletsizliklerin dibini görmüş bir camiayı bile çıldırtmayı başarabilecek her türlü hokkabazlıkları sergilemekten hiç çekinmiyorlar. Yahu! şu futbol gibi basit oyunu güzelleştirmek, renklendirmek varken, şampiyon olabilmek için Ali Cengiz oyunlarına ne gerek var.Bin defa şampiyon olsan,gönüllerde taht kuramadıktan,vicdanları feth edemedikten sonra sayıdan ibaret kupaların tenekeden ne farkı kalır?

Sanki şimdi futbolseverler oynanan  trajikomik tiyatronun farkında değil mi zannediyorsunuz?
Trabzonspor gibi defalarca haksız rekabetin en derin yaralarını travmalarla atlatamamış,kupaları çalınmış bir camiaya neyi,nasıl anlatacaksınız?

Örnek olması gereken futbolun akil adamları,camiaları,başkanları,yöneticileri,sporcuları hep bir ağızdan hikaye okuyorlar.Hikaye dinlemekten bıkmış bu camia artık adalet istiyor.İcraat bekliyor. Dünyanın değişik ülkelerinden Trabzon’a gelmiş futbol ayaklarına, Trabzonspor’la bütünleşmiş, Trabzonspor’u sahiplenmiş, öz evlatlarla armoni oluşturmuş, bu sezon göz kamaştıran bir futbol şehrine, kalkıp selam duracağınıza ortadan nasıl kaldırırız çirkefliğine girişmek ancak küçük düşünceli hinoğlu hinlere yakışır.

Artık anlayın, Türk futbolunun tek kurtuluşu Trabzonspor, Trabzonspor ekonomisiyle, bütçe planlamasıyla, alt yapısıyla futbolcu ihracatıyla, tekrar geri döndü. Şimdi saha içinde de konuşuyor. Eski camlar bardak oldu!
Artık hepinize geçmiş olsun!…